Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6282
Kibicuję: 4rsenal

Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 22 lut 2025, 20:33

masacra pisze:
22 lut 2025, 20:31
No Newcastle to se ostatnio kupiło Isaka i Gordona.
No i Isak wpisuje się do ekipy z Haalandem i Plamerem którzy pykli, zaś Gordon (uwaga uwaga...1.. 2... 3...) wykręca cyfry jak Havertz czy Gakpo :P
masacra pisze:
22 lut 2025, 20:31
No jeżeli ty oczekujesz, że transfer ofensywny będzie udany tylko wtedy jak będzie wykręcał liczby na poziomie Salaha to rzeczywiście, 90% to będą flopy.
Wybacz że drążę, ale po prostu muszę. Non stop piszesz jaki to Havertz cienki, że żaden z niego napastnik i Arsenal musi kupić kogoś lepszego. A teraz nagle piszesz - tzn tak rozumiem to co piszesz (jeśli nadinterpretuje to przepraszam) że goście robiący cyferki jak Havertz to w sumie udane transfery (patrz Gakpo) i w sumie ciężko oczekiwać od nowych piłkarzy lepszych cyferek (patrz to co napisałeś o Salahu). To ja już się trochę pogubiłem :mrgreen:

Co do zastąpienia Van Dijka. Jest to jeden z najlepszych obrońców świata swojego pokolenia, moim zdaniem powinien był przytulić ZP za któryś z sezonów kilka lat temu (chyba 2019, ale mogę się mylić), ale ostatecznie wy w tym sezonie tracicie podobną ilość goli co Nottingham Forrest, mając dużo lepszego bramkarza i dużo lepszych bocznych obrońców... więc może Milenkovic lub Murillo? :P
Ostatnio zmieniony 22 lut 2025, 20:49 przez sickstick, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”