"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 14 kwie 2006, 11:04

mamba pisze:Masz sporo racji, bo Liga Mistrzów też jest ważna, ale w Serie A w formie trzeba być przez caly sezon, a w Champions League mecze sa co 2 tygodnie.

W LM tez trzeba byc caly sezon w formie, bo tam kazdy punkt jest wazny w przeciwienstwie do rozgrywek ligowych gdzie mozna sobie pozwolic na strate kilku punktow...

mamba pisze:Wiem ze derby rządzą sie swoimi prawami ale sam popatrz co ostatnio gra Milan a co gra Inter...

Oprocz tegho ze Milan awansowal do 1/2 LM to nic szczegolnie nie rozni Milanu i Interu...Milan w lidze przegral niedawno ze z Lecce bodajze, Inter wymecza jakos punkty...Duzej roznicy klasy pomiedzy obydwoma zespolami tak wiec nie ma...Co nie zmienia faktu ze faworytem jest Milan

mamba pisze:A i mam do Ciebie jedno pytanie- nie wiem czy byl blad ale na stronie www.canaplplus.pl pisalo zederby sa o 18, a o 20.25 jest Barca-Villareal. To jest pomylka ?

Z moich informacji wynika ze Milan - Inter jutro o 20.25 na C+Sport, a Barca z Villarrealem gra dzisiaj o 20.30 i transmisji C+ nie przeprowadza...

Wróć do „Włochy”