Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 15 kwie 2006, 11:36

Deco20 pisze:Moim zdaniem Żurawski i Smolarek powienni grać w ataku lub Żurawski i Frankowski...Mój skład na MŚ :

Jezeli Frankowski bedzie w takiej formie jakiej jest to watpie zeby znalazl sie w wyjsciowej jedenstce na MS. to juz Rasiak moze "popisac" ( :lol: ) sie lepszym osiagnieciem....Zurawski i Smolarek to optymalny atak na ta chwile, mimo iz Smolar nie strzela ostatnio zbyt wiele w Bundeslidze, ale gra calkiem niezle mecze (z wyjatkami) i lepiej go postawic na ataku anizeli prawej pomocy. Na prawej stronie widzialbym...Jelenia :) Czasami mam wrazenie ze lepiej temu pilkarzowi idzie na linii pomocy niz w ataku. W napadzie gra niezle a na prawej stronie pomocy jeszcze lepiej :)
dzieciol31 pisze:co do bramkarza...jeszcze jest Fabianski...
Jest jeszcze Majdan, Lech, Kotorowski, Cabaj...To ze jakas plota przeszla ze Fabianski w ManU to juz na MS ma jechac :?: W czym on jest lepszy od Kowalewskiego i Kuszczaka :?: Gra w slabszej lidze, nie jest ograny w reprezentacji do tego mlody i niedoswiadczony...Watpie zeby znalazl uznanie w oczach Janasa

EDIT
stomil olsztyn forever pisze:no deco20 dobry skladzik jop ostatnio gra niezle pewny punkt w obronie a w ataku zuraw z frankiem(tylko dlatego ze sie dobrze rozumie z zurawskim) smolarek przyda sie na skrzydle bo tam nie ma nikogo, kosowski niezbyt mi pasuje, a na lewa nie jestem taki pewny czy krzynek bo ostatnio jest w fatalnej formie
Frankowski i Krzynowek sa w slabej formie, ale Franka wystawiasz a Krzynia juz nie... :? Mowisz ze Franka to tylko dlatego ze sie rozumia...Tylko dlatego ze sie rozumia jacys pilkarze to nie zabiera sie ich na mundial. Musza prezentowac okreslona dyspozycje, blysnac forma, a nie jechac za zaslugi i dlatego ze "sie rozumia". Krzynowek ostatnio nie gra bo sa pogloski o jego przejsciu do Wolfsburga wiec trener sobie go olal i nie stawaia na niego...Moim zdaniem blizej mundialu jest Krzynowek niz Frankowski, bo w ataku mamy wiekszy wybor niz w pomocy wsrod pilkarzy.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2006, 11:51 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”