Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 15 kwie 2006, 15:20

RzuR to ze moje wypowiedzi stylicznie sa do bani to wiem nie od dzis ale jakos to mi nie przeszkadza studiowac na humanistycznym kierunku na panstwowej uczelni. Dobra wracam do tematu.....
Twoja cala wypowiedz wszkazuje ze nie masz pojecia o czym piszesz albo tak jak ja prezentujesz styl warszawskich ulic :wink:
Po pierwsze Legia nie awasnowala w LM do polfinalu tylko do cwiercfinalu

[/quote]
cycuś,nim zacznę rzezanko dam szanse obrony--->dalej mowisz o latach 90 right?nawet jesli..to w sumie troche nonsensu w tym jest...czemu pisac o druzynach najlepszych w okresie 1990-2000 i dlaczego wlasnie te lata mają byc wyznacznikiem jakosci??dla polskiej pilki są one najchudszym okresem od czasow powojennych,czasem tragicznej reprezy i jeszcze slabszych klubow,od ktorych jeden wyskok legii niestety specjalnie nie zmieni obrazu calosciowego ktory jest nedzny...[/quote]
??? Kto to mowi ze te lata sa wyznacznikiem jakosci dla polskiej pilki?
Dalem te lata dlatego ze wtych czsach powstala lm a potem to sie lekko rozciagnelo......

[/quote]
najbardziej to rozpromowala Janusza "KasaMisiu" Wojcika,bo absolutnie zaden pilkarz z tamtej ekipy nie osiagnal ABSOLUTNIE NICZEGO na arenie miedzynarodowej,poza onym polfinałem...przyznac musze,potencjal tamtych pilkarzy byl przyzwoity,a na pewno wiekszy niz to co pokazali w swych dalszych karierach..[/quote]
Jak na polskie warunki osiagneli nawet sporo bo wiekszosc z nich grala w zagranicznych klubach i nie byli oni rezerwowymi tak jak dzisiaj ale pelnili wazne role w swoich druzynach.

Wróć do „Polska”