Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 15 kwie 2006, 18:29

Martinho pisze:Strzela za to duzo wiecej bramek w 1 lidze portugalskiej niz Rasiak w 2 angielskiej
Rasiak w Southamptonie gra kilka miesięcy, przypominam, że Rasiak też strzelał dla Derby County, ale to był dawno.
Martinho pisze:Jezeli mowa o liczbach to Sosin 1 mecz 2 gole...
Ty małorozumny jesteś, bo napisałem:
Corinthians pisze:ale nie liczby tutaj grają
Martinho pisze:A masz moze srednie zmarnowanych sytuacji 100-procentowych
Corinthians pisze:ale nie liczby tutaj grają
Martinho pisze:W jego przypadku ilosc nie idzie w parze z jakoscia...
W Twoim rozumowani w polskiej kadrze co miesiąc powinien grać ktoś inny. Ten kto jest w lepszej formie. Owszem pod pewnym kątem masz rację, że niektórzy zawodnicy są na chwilę obecną nie do zastąpienia przez niedoświadczonych graczy. Jacek Krzynówek teraz w ogóle nie gra i nikt nie krzyczy, żeby go zastąpić kimś z naszej ligi. Tak samo jest z Saganem. OK, ma formę od początku sezonu, ale jakoś nie grał w spotkaniach z Anglią czy Austrią. Dlaczego? Bo Janas ma pewniaków w ataku.
Martinho pisze:Sugerujesz ze ci pilkarze powinni jechac za zaslugi
:shock: Za zasługi to Juskowiak mógłby pojechać.

Dyskusja z Tobą nie ma dla mnie większego sensu, bo zupełnie nie rozumiesz tego co napisałem wcześniej.
Starałem się dobrać napastników tylko pod pryzmatem meczu z Ekwadorem. Zrozum, czasem trzeba dobrać zawodnika pod względem taktycznym czy budowy ciała. Są to czynniki niezależne od formy. Czas na ustalanie składu minął, można dokonać tylko drobnych korekt. Teraz trwają poszukiwania rezerowoych, ale na pewno nie zawodników, którzy mieli grać w wyjściowym składzie.

Wróć do „Polska”