Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 15 kwie 2006, 18:40

Corinthians pisze:Rasiak w Southamptonie gra kilka miesięcy, przypominam, że Rasiak też strzelał dla Derby County, ale to był dawno.

Jakbysmy napastnikow oceniali po tym co bylo dawno to na mundial nie pojechal by Zurawski tylko Olisadebe i Kryszalowicz...

Corinthians pisze:Jacek Krzynówek teraz w ogóle nie gra i nikt nie krzyczy, żeby go zastąpić kimś z naszej ligi.

Bogactwo w ataku wsrod pilkarzy jest duze wieksze niz na lewej pomocy...
Corinthians pisze:OK, ma formę od początku sezonu, ale jakoś nie grał w spotkaniach z Anglią czy Austrią. Dlaczego? Bo Janas ma pewniaków w ataku.
I ci jego pewniacy zazwyczaj zawodza...(Rasiak)
Corinthians pisze:Dyskusja z Tobą nie ma dla mnie większego sensu, bo zupełnie nie rozumiesz tego co napisałem wcześniej.

Najpierw to Ty zrozum ze Rasiak NIE nadaje sie do reprezentacji...I jakos nie wplywa na ciebie fakt ze jego gra jest malo skuteczna...
Corinthians pisze:Starałem się dobrać napastników tylko pod pryzmatem meczu z Ekwadorem.
Rasiak w spotkaniu z Ekwadorem... I co on ma niby glowa pilke zgrywac :?: Bo nic inneo to on nie potrafi...Ja wogole nie rozumie Ciebie...Czemu mialby jechac Rasiak i Frankowski, a nie jechac duzo lepsi od nich Saganowski czy chociazby Jelen :?: Jezeli uwazasz Frankowskiego za jokera a Rasiaka do ograniczania sie do zgrywania pilki glowa, to niezaciekawie wyglada ta perspektywa. Ja mysle ze w najblizszych sptkaniach nalezaloby sprawdzic Saganowskiego, bo jest to jeden z najlepszych napastnikow w lidze portugalskiej przeciez...

Wróć do „Polska”