Czekam na clonera.Martinho pisze:Najpierw to Ty zrozum ze Rasiak NIE nadaje sie do reprezentacji...I jakos nie wplywa na ciebie fakt ze jego gra jest malo skuteczna...
Rasiak NADAJE się do gry w reprezentacji. Może choćby zgrywać piłki do Żurawia, czego nie zrobi Franek. W Ekwadorze mają Ivana Hurtado i Ulisesa de la Cruza - to są silni i twardzi obrońcy. Wysoki Rasiak na pewno by się sprawdził.
Powtarzalem to kilka razy i powtórzę jeszcze raz: ze względu na większe doświadczenie w kadrze. Może wydaje Ci się to prozaiczny powód, ale nie zdajesz sobie sprawy jakie to ważne. Janas sobie zakodował, że chce Rasiaka i Żurawskiego. To jest cecha dobrego trenera. Janas rzadko ulega mediom. Raz mu się to zdarzyło w przypadku Frankowskiego. Janas ma własną wizję gry, może toteż dlatego nie chcę Sagana. Też o tym pisałem: czasami trzeba wystawić kogoś niezależnie od prezentowanej formy.Martinho pisze:Czemu mialby jechac Rasiak i Frankowski, a nie jechac duzo lepsi od nich Saganowski czy chociazby Jelen
Nie zdajesz sobie sprawy jak się mylisz.Martinho pisze:Jezeli uwazasz Frankowskiego za jokera a Rasiaka do ograniczania sie do zgrywania pilki glowa, to niezaciekawie wyglada ta perspektywa
Też tak myśle, ale wg mnie może on być najwyżej czwartym napastnikiem.Martinho pisze: Ja mysle ze w najblizszych sptkaniach nalezaloby sprawdzic Saganowskiego, bo jest to jeden z najlepszych napastnikow w lidze portugalskiej przeciez...
Masz jeszcze zdjęcia de la Cruza:

I Ivana Hurtado: