Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 15 kwie 2006, 18:54

Martinho pisze:Najpierw to Ty zrozum ze Rasiak NIE nadaje sie do reprezentacji...I jakos nie wplywa na ciebie fakt ze jego gra jest malo skuteczna...
Czekam na clonera.
Rasiak NADAJE się do gry w reprezentacji. Może choćby zgrywać piłki do Żurawia, czego nie zrobi Franek. W Ekwadorze mają Ivana Hurtado i Ulisesa de la Cruza - to są silni i twardzi obrońcy. Wysoki Rasiak na pewno by się sprawdził.
Martinho pisze:Czemu mialby jechac Rasiak i Frankowski, a nie jechac duzo lepsi od nich Saganowski czy chociazby Jelen
Powtarzalem to kilka razy i powtórzę jeszcze raz: ze względu na większe doświadczenie w kadrze. Może wydaje Ci się to prozaiczny powód, ale nie zdajesz sobie sprawy jakie to ważne. Janas sobie zakodował, że chce Rasiaka i Żurawskiego. To jest cecha dobrego trenera. Janas rzadko ulega mediom. Raz mu się to zdarzyło w przypadku Frankowskiego. Janas ma własną wizję gry, może toteż dlatego nie chcę Sagana. Też o tym pisałem: czasami trzeba wystawić kogoś niezależnie od prezentowanej formy.
Martinho pisze:Jezeli uwazasz Frankowskiego za jokera a Rasiaka do ograniczania sie do zgrywania pilki glowa, to niezaciekawie wyglada ta perspektywa
Nie zdajesz sobie sprawy jak się mylisz.
Martinho pisze: Ja mysle ze w najblizszych sptkaniach nalezaloby sprawdzic Saganowskiego, bo jest to jeden z najlepszych napastnikow w lidze portugalskiej przeciez...
Też tak myśle, ale wg mnie może on być najwyżej czwartym napastnikiem.
Masz jeszcze zdjęcia de la Cruza:
Obrazek
I Ivana Hurtado:
Obrazek

Wróć do „Polska”