Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6267
Kibicuję: 4rsenal

Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 17 mar 2025, 17:10

masacra pisze:
17 mar 2025, 16:41
No ale może ma się takie wrażenie jeśli jest się kibicem Arsenalu i śledzi ściśle sperrsonalizowany portal X hehe
Nieno stary ale tak to działa i nie wiem z czym polemizujesz. Algorytm widzi że często klikasz w treści zawierające np kontrowersje jak to Liverpoolek został skrzywdzony bo sędzia dał aut w złą stronę, ale pomijasz treść z babolami sędziowskimi na korzyść Liverpoolu, to algorym zaczyna ci podsyłać co raz więcej tcy pierwszych treści, zaś co raz mniej tych drugich. No i akurat ty jesteś chyba najlepszym przykładem na forum jak ta personalizacja działa, bo regularnie to robisz, czego przykład jest powyżej - algorytm podesłał ci jakiś naciąganych filmik w stylu 'czerwono na Parteta' bo bo jak słusznie wyliczył - właśnie w tą treść kliknąłeś i podałeś ją dalej, zaś treści zawierających brak w sumie dobrych 4 czerwonych kartek dla graczy Chelsea czy braku karnego ci nie podesłał, bo wiedział że nawet o ile w nią wejdzie (choć pewnie i tak nie), to z pewności nie podasz jej dalej.

Tak to właśnie działa, mnie praktycznie co tydzień X zalewa gigantyczną ilością filmików odnośnie druków na korzyść Liverpoolu, na podstawie których możnaby założyć że bez pomocy sędziów dziś The Reds broniliby się przed spadkiem, bo te lecą w każdym meczu. Ale nie wrzucam ich dalej żeby robić aferę "Patrzcie jak drukują pod Liverpool", bo wychodzę z założenie że skoro nie widziałem tego meczu, to dana sytuacja jest po pierwsze pozbawiona kontekstu, a po drugie równie dobrze w tym meczu mogło pójść drugie tyle druków w drugą stronę, których algorytm mi nie pokazał, bo... słusznie wyliczył że i tak w nie nie klikne.

Także masacra, tak to właśnie działa.
masacra pisze:
17 mar 2025, 16:41
70% o czym świat rozmawia po meczach to sędziowanie
No że akurat ty wydrwiłeś tą tezę, to klasyczny przykład "uderz w stół a nożyce się odezwą" :blow:

Wróć do „Anglia”