Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 kwie 2006, 23:49

cloner pisze:dlatego Frankowski za zaslugi nie powinien jechac
Jeśli mamy patrzeć na zasługi zawodnika to Franek właśnie powinien jechać na MŚ, bo mimo że w eliminacjach wchodził z ławki to wygrał nam niejeden mecz. Niestety teraz ma słabszy okres bo nie strzela bramek ale myślę że to się zmieni bo jak przeszedł do Elche to też na początku nie trafiał a później się rozstrzelał (Żurawski tak samo) na tyle że znalazł nowego pracodawcę. Niby Franek rozegrał w Wolves już wiele mecz ale jak narazie trener daje mu szanse aby się odblokował i myślę że jak partnerzy bardziej mu zaufają to znów będziemy się cieszyli z jego goli. A jakby wziąć np taką nasza polską gwiazdę - Kamila 'Kosiarkę' Kosowskiego to ten nawet jak grał w Wiśle to wiecznie był zablokowany, a że czasem coś mu wyszło to opchnęli go za granicę a teraz prezentuje tam swoje 'wielkie' umiejętności i on na Mundial pewnie popjedzie więc taki Frankowski tym bardziej powinien tam sie znaleźć. A innych pomocników możnaby poszukać gdzieś indziej, może nawet w polskiej lidze :wink:
cloner pisze:bo Jelen jest slaby - poza tym ciagle ma jakies drobne urazy
Tu się zgodze bo to że Jeleń wybija się na tle polskiej ligi to o niczym nie świadczy bo jest ona slaba. Ja prędzej już dałbym szansę Saganowskiemu (ewentualnie Niedzielanowi) który jest gwiazdą swojej drużyny - słabej bo słabej ale jednak gra w niezłej lidze i przeciw dobrym obrońcom a jednak umie sobie z nimi poradzić.
O Rasiaku to w ogóle nie ma sensu pisać bo niezależnie w której lidze by grał i czy w ogóle by grał czy też jadł popcorn z trybun to i tak to nic nie zmieni bo jest on ulubińcem Janasa i pewniakiem do wyjazdu.

Wróć do „Polska”