cloner pisze:ale za zaslugi na mundial nikt nie powinien jechac
Ja pisalem juz ze Frankowskiego i Rasiaka nie wzialbym na mundial w tej formie...Zreszta jesliby trzebabylo brac juz pod uwage umiejetnosci to Frankowski ma je wieksze niz Rasiak...Ja staram sie nie ulegac stereotypom ale Rasiak nie jest dobrym pilkarzem w porownaniu o innych naszych napastnikow...
cloner pisze:bedzie zgrywac pilki do Zurawskiego, podawac tak samo jak podawal swego czasu do Niedzielana
Zadanie to mial wykonywac m.in. w meczu z Anglia a jak mu to wychodzilo wszyscy wiemy...Rasiak kiedy gral z Niedzielanem to rzeczywiscie byl w formie ale kiedy to bylo...nie mozna przeciez
nikogo zabieraccloner pisze:za zaslugi na mundial
cloner pisze:teraz mamy kilka dni wolnych, a ja sie musze meczyc z jakimis nonsensownymi atakami
czy mowienie ze Rasiak jest slabym napastnikiem to nonsens
cloner pisze:Rasiak jest 2.napastnikiem bo :
- taka decyzje podjal Janas
- taka decyzje podjalem ja
Pewnie ze zadowolony bo co innego miales napisac... Przeciez jego jedyna zaleta jest wzrost
cloner pisze:zgadzasz sie, ale ciagle sie czepiasz
ciekawa sprawa
Ja tu pisze o napastnikach ktorym nalezy sie miejsce na MS a nie jak ty ze tych ktorych lubi Janas to "ja tez ich lubie" Trzeba miec swoje zdanie pozatym nie przekonales mnie co do zalet Rasiaka, malo tego nie umiesz ich przedstawic...
cloner pisze:jesli Brozek, to czemu nie Janczyk - uzasadnij sugerujac sie umiejetnosciami obydwu pilkarzy
Jezeli uzasadnisz moje pytanie to odpowiem ci na twoje
cloner pisze:Fabianski