Kto w ataku reprezentacji Polski?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 17:40

cloner pisze:Lukaz - oyyy, ziomek teraz to mnie rozbawiles
W końcu mamy Swięta, więc czemu nie, prosze bardzo :P
cloner pisze:przez przypadek do Premiership trafic nie mozna
byl gwiazda ccc - a tego przypadkiem nie da sie osiagnac
Wydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek, a gwiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)
cloner pisze:jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczyn
Bo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak na :rotfl4:
Był kiedyś jeden taki co zatrzymał Anglików, zaraz, zaraz jak on się nazywał, teraz chyba jest ekspertem :roll:
cloner pisze:ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:
Albo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy. Wcale nie uważam że jesteśmy potęgą w gałę a wręcz przeciwnie wg mnie jesteśmy daleko z tłu za najlepszymi a nasza liga... :rotfl4:
cloner pisze:no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskim
Może to że po pobycie w Elche przewróciło mui się w głowie bo chyba nikt nie zmieniał w tak krótkim czasie klubów. Teraz ma przynajmniej nauczkę że nie jest debeściak i nabierze troche pokory.
cloner pisze:ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:
Niech się więc tak stanie, akceptuję to :spoko: tylko tego nie potrafię zobaczyć :angry:
cloner pisze:Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelic
Bodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja też :D ) wystawiając go do składu. Nie jest też tak łatwo przystosować się ze stylu polskiego, poprzez hiszpański do angielskiego. Ciekawe co Rasiak osiągnąłby w Hiszpanii :roll:
cloner pisze:uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedzi
:cegła:
wg mnie były poparte faktami, do Twoich tez mam wiele zastrzeżeń
:krzesło:

Wróć do „Polska”