W końcu mamy Swięta, więc czemu nie, prosze bardzocloner pisze:Lukaz - oyyy, ziomek teraz to mnie rozbawiles
Wydawało mi się że Ci udowodniłem że gra w Premiership to był przypadek, a gwiazdorstwo w CCC to tez chyba nie było na stałe (patrz gra w Southampton)cloner pisze:przez przypadek do Premiership trafic nie mozna
byl gwiazda ccc - a tego przypadkiem nie da sie osiagnac
Bo nikt przez przypadek tam nie trafił, na nikim naszym się tak nie przejechano jak nacloner pisze:jakos nie przypominam sobie innych Polakow strzelajacych bramki w Premiership, ale co tam, zaden wyczyn
Był kiedyś jeden taki co zatrzymał Anglików, zaraz, zaraz jak on się nazywał, teraz chyba jest ekspertem
Albo piłkarza innej narodowości bo może my się tam nie nadajemy. Wcale nie uważam że jesteśmy potęgą w gałę a wręcz przeciwnie wg mnie jesteśmy daleko z tłu za najlepszymi a nasza liga...cloner pisze:ehhh, trener Spursow mial zatrudnic Saganowskiego albo jeszcze lepiej Frankowskiego :rofl3:
Może to że po pobycie w Elche przewróciło mui się w głowie bo chyba nikt nie zmieniał w tak krótkim czasie klubów. Teraz ma przynajmniej nauczkę że nie jest debeściak i nabierze troche pokory.cloner pisze:no jak Rasiak nie blyszczy forma, to ja nie wiem co mozna powiedziec o Frankowskim
Niech się więc tak stanie, akceptuję tocloner pisze:ja wiem co przekonaloby Cie do Rasiaka - najlepiej zeby zostal krolem strzelcow Premiership, mial najwyzsza skutecznosc sposrod wszystkich napastnikow w Anglii, itp. :rotfl3:
Bodajże ostatnio miał asystę i trener niego wierzy (ja teżcloner pisze:Frankowski gra dosc dlugo w ccc i jakos nie umie nawet czegos ustrzelic
cloner pisze:uzywaj mozgu - wtedy chetnie poczytam Twoje madrzejsze wypowiedzi
wg mnie były poparte faktami, do Twoich tez mam wiele zastrzeżeń