Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 16 kwie 2006, 22:45

No w Interze nie najlepiej teraz się dzieje. Nie tylko w drużynie ale również na ławce trenerskiej, w zarządzie i na trybunach gdzie kibice po sobie zostawili tylko transparent " nas tu nie ma bo was tu nigdy nie było " więc o czymś to świadczy. Moim zdaniem już nie wytrzymali że kolejny sezon jest stracony, nie można ich obwiniać że nie wierzą w swój zespół i nie wspomagają ich w ciężkich chwilach, można przytoczyć znane słowa " dumni po zwycięstwie, wierni po porażce " ale ile można :?: Wydaje mi się że Inter ma większe aspiracje niż tylko obietnice które poraz kolejny zostały rzucone na wiatr. Moim zdaniem kibice postąpili słusznie poza incydentem z lotniska bo to miejsca mieć nie powinno... ale taki zimny kubeł wody jaki teraz spada na Inter ze strony kibiców przyda się, klub czeka mała a może i duża rewolucja która napewno przyniesie zmiany, czy na lepsze dopiero przyjdzie nam to oceniać.

Transfery :?: Myśle że najważniejsza sprawa to trener, potrzebny jest taki człowiek który będzie potrafił przyjść w tak ciężkim momęcie i " wyjść z tego gówna " obronną ręką. Rotacje w składzie też się przydadzą, nie wiem kogo Inter planuje kupić czy sprzedać ale Adriano powinni zatrzymać. Brazylijski snajper sezon miał tragiczny ale nie można go skreślać. Broni się go dużą presja jaka na niego spadła, wydaje mi sie żę to złe usprawiedliwienie bo wielki piłkarz jakim napewno jest Adriano powinien sobie z nią poradzić jak robią to inni wielcy gracze. Prawda jest taka że jeżeli sobie z nią nie radzi to ciężko będzie się miał podnieść. Lekarstwo dla niego :?: Hmm myśle że klasowy napastnik to dobre rozwiązanie z paru względów. Może sciągnie z Adriano presje strzelanie bramek, obudzi w nim dusze rywalizacji bo wydaje mi się że jest za pewny siebie. Oczy kibiców nie będą spoczywać tylko na jego koszulce. Dobra współpraca to też klucz do sukcesu ale nie wiem kto by się nadał, myśle że Cassano nie jest pewny. Kupcie Ibre :P:D

Wróć do „Wracając Do Meritum”