Powiem wam wszystko szczerze, ten regulamin jest równie powalony jak całe forum! Nie rozumiem po co wogóle wy zwyli użytkownicy, piszecie na forum na którym moderatorem jest osoba pokroju beckhsa która daje ostrzeżenia za coś co się nawet upomnienia nie należy. Nie wiem czy Administrator tego forum ma tak zamydlone oczy że nie widzi co tu się wyrabia? Za co wogóle beckhs został modem, skoro zniechęca innych użytkowników do pisania? Jesteście żałośni wszyscy, piszecie na forum gdzie żądzi beckhs który tylko czycha na wasze niepowodzenie aby przekazać wam kolejne WP. Kiedy pierwszy raz na to forum przyszłem aż się zdziwiłem skąd tyle ludu ma ostrzeżenia, a teraz już wiem! Gdyby nie on to byście żyli jak w raju, i niepotrzebnej kłótni na temat ostrzeżeń by nie było. Stąd apeluje o zdjęcie beckhsa z funkcji moda! Dla mnie nie może być ktoś takli moderatorem. A innym odradzam pisanie tutaj, jest znacznie więcej ciekawych for a wy akurat tutaj musieliście się znaleść.
Zapewne za powyższy tekst zostane zbanowany, ale diabłu trzeba spojrzeć prosto w oczy i przełamać ten strach przed wywaleniem z forum.
Jakby co to nie jestem redaktorem Maciejem Szmigielskiem a jedynie jego fanem... stąd też taki nick a nie inny.