Derby Manchesteru

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Derby Manchesteru

Post autor: ryba_82 » 06 kwie 2025, 22:53

Kuba199292 pisze:
06 kwie 2025, 22:15
Pamiętam Bayern jak był uzależniony od strzelania goli od Lewandowskiego tak samo mam wrażenie , że jest z Erlingiem w City.
No nie bardzo, City czy z Haalandem czy bez to w tym sezonie gra zdecydowanie poniżej oczekiwań, strzela mnie bramek i dużo więcej traci. Czeka nas chyba generalna przebudowa składu czego zwiastunem jest zimowe okienko plus teraz oficjalne potwierdzenie odejścia De Bruyne. O dziwo ponoć to decyzja samego Pepa i pionu sportowego. Dziwnie będzie patrzeć na City bez Belga w składzie, nawet mimo tego że obecnie nie gra regularnie, ale człowiek zawsze miał z tyłu głowy że jest i wróci. Ciekaw jestem gdzie Kevin wyląduje, czy to już będzie emerytura w USA albo u Arabów czy jednak pokusi się na kontynuowanie kariery w Europie. Ot choćby w Serie A, dla przykładu w takim Milanie mogłby jeszcze nas poczarować na boisku. Oni lubią takie niskobudżetowe nabytki, bo tutaj w grę będzie wchodzić tylko pensja.

A na prawdziwe City to musimy poczekać co najmniej do przyszłego sezonu, w tym już nic z tego nie będzie.

Wróć do „Anglia”