Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 17 kwie 2006, 19:40

coz...4pkt nad HSV utrzymane...4 mecze...3 zwyciestwa i mamy mistrza...wariant pesymistyczny gdyz HSV ma trudnych rywali na swojej drodze i jestem przekonany ze juz w sobote - Leverkusen, ktore jest w swietnej dyspozycji odbierze pkt ekipie Dolla.

Przyszly sezon oby okazal sie lepszy od bierzacego...ale czy bierzacy sezon byl zly :idea: ...trzeba przyznac ze 2 trofea sa na wyciagniecie reki ale niestety w Europie troche nie wyszlo...4 lata posuchy, 4 lata Ballacka w Bayernie...dzieki Roman ze przygarniesz Miche do swojej zalogi:)...

Dobrze ze pod koniec HSV troche nas przycisnelo...Ulli moze zczai ze przydaloby sie konkretnie wzmocnic...w planach jest kupno przynajmniej 4 grajkow:

wydaje sie byc pewny Podolski...procz niego Daniel Van Buyten tez raczej przyjdzie...kandydatur na zastepce Ballacka jest wielu...

Podobno najwieksze roszady maja byc w ataku, ktory zawodzil w najwazniejszych momentach...chodza plotki jakoby Dimitar Berbatov mial dojsc do ekipy Felixa w przyszlym sezonie. :D

modle sie tylko zeby zarzad nie skapil grosza i wylozyl na zastepce Ballacka ze 20-30baniek...kiedys Bayern byl zainteresowany kupnem Gerrarda :D moze im sie nawroci...byloby niezle...

----------------------------------------------------------------------------------------
kolejne nowinki:
1.Klas Jan Huntelaar
2.Salomon Kalou
3. z tego jestem najbardziej dumny 8)
Klub Independiente Buenos Aires poinformował, że prowadzi negocjacje z Bayernem Monachium w sprawie sprzedaży Sergio Aguero do niemieckiego klubu.

Niespełna 18-letnim argentyńskim napastnikiem interesuje się wiele europejskich wiodących klubów, ale na razie tylko Bayern złożył naprawdę konkretną ofertę. Podobno Bawarczycy oferują aż 20 milionów euro!

Independiente zdaje sobie sprawę z faktu, że zatrzymanie Aguero jest raczej nierealne, zatem zamierza "wydusić" z Bayernu jak największe pieniądze za swoją gwiazdę.

Prezydent klubu ze stolicy Argentyny, Julio Comparada powiedział: "To jest trudne, a nawet bardzo trudne, żeby Aguero pozostał w Independiente. Mamy za sobą kilka spotkań z Niemcami. Usłyszałem od nich, że oferują wiele pieniędzy, my pozostaniemy nieugięci. Albo zapłacą za Aguero tyle ile chcemy albo on zostaje z nami."

Podobno także rodzina piłkarza naciska, aby klub porozumiał się z Bayernem, dzięki czemu Aguero mógłby zarobić wielkie pieniądze grając w Europie.
zrodlo: bayern.munchen.pl/skysport.com

-------------------------------------------------------------------------------------

jeszcze jedna sprawa...wymiana Williego za Camoranesiego...niezly walek, ale widac ze Moggi czuje sie przegrany...dla mnie Willy jeest duzo lepszym pilkarzem od Mauro, biorac pod uwage ich poziom gry na swoich nominalnych pozycjach

Wróć do „Niemcy”