FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 17 kwie 2006, 19:57

Powrót Stama :?: Za szybko, nie liczmy że zagra bo zadyma przed meczem z jego kontuzją to raczej prawda. Całe szczęście że wraca Maldini i Cafu więc jakiejś wielkiej luki w naszej obronie nie będzie. Strata duża jeżeli chodzi o pojedynki główkowe ale w szeregach Barcy nie ma jakiegoś wielkiego zawodnika który stwarzałby takie zagrożenie żeby inni nie mogli by się z nim uporać.

Linia pomocy będzie taka jak zawsze, Pirlo, Rino, Seedorf i oczywiście Kaka na którego bardzo jutro licze. Zastanawia mnie co pokaże jutro Pirlo ale nie nastawiam się bardzo optymistycznie :P Lepiej się mile zaskoczyć niż rozczarować :D Dyspozycja Holendra wydaje mi się być najpewniejsza sposród czwórki zawodników których wymieniełem ponieważ gra on najrówniej. Jest mu bardzo ciężko odebrać piłke i będę liczył na dużą ilość stałych fragmentów. Co do Kaki to jeżeli zagra na swoim normalnym poziomie to będę spokojny o atak, zobaczymy - już tylko 23h :twisted:

Nasz atak będzie napewno 2-osobowy. Musimy ten mecz wygrać a sam Szewa to za mało, musi być więcej ruchu a Gila który zagra z konieczności napewno da z siebie wszystko, zobaczymy co ale wierze że dużo, niech się przełamie :D. W tej formacji nie ukrywam że najbardziej licze na Szewe który ma swoje sposoby na Barce ;)

P.S czytałem fajny felieton na stronie Barcy :D :P

Wróć do „Puchary Europejskie”