Ja nie twierdze że Wisła gra słabo. Ale obiektywnie można stwierdzić że w Wiśle jest spory bałagan. Petrescu wszedzie upatruje jakichś swoich urojonych spiskówMartinho pisze:A pozostalych 5 zwyciestw w tym 4:0 w Wisla Plock to przypadek Question To ze Legia prowadzi to nie znaczy ze Wisla gra slabo prosze pana...Nie wiem dlaczego kibice Legii twierdza ze Wisla gra slabiutko...Oczywiscie gra o wiele wiele gorzej niz w poprzednim sezonie, ale jakby Biala Gwiazda grala przecietnie to by nie byla na 2 miejscu w tabeli z szansa na 1...
Ja nie lekceważe tylko zakładam dobry rezultat. Legia w tych spotkaniach jakby nie patrzeć faworytem. A Wy też zakładacie zdobywanie kompletu punktów z następnymi rywalami. Czy to też nazwiesz lekceważeniem przeciwników. Bo jeśli byście nie zakładali dobrych rezultatów Wisły to już byście sie pogodzili ze strata Mistrzostwa Polski na rzecz LegiiMartinho pisze:Nie lekcewazcie Zaglebia i Amici...Wspomnicie moje slowa... Cool
Nie sądze żebyś chciał być niepokojony telefonami do domu w poniedziałek wielkanocny o tej porze i to jeszcze żeby Fan Legii do ciebie dzwoniłMarco pisze:albo zadzwon 997 lub 112 tam lubia tkaich jak ty