Ekstraklasa 2024/25

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8771
Kontakt:

Ekstraklasa 2024/25

Post autor: cloner » 12 kwie 2025, 21:05

cloner pisze:
18 gru 2024, 10:01
A misja Śląsk wygląda na bardzo trudną do uratowania, jeśli się utrzymają to będzie to naprawde ogromny wynik nowego sztabu szkoleniowego.
Boromir pisze:
18 gru 2024, 10:08
Jak dla mnie Śląsk jest już w I lidze. Tu w sumie też potencjalny trener nie ma co przegrać, jak zrobi dobrą rundę ale paru punktów braknie to i tak będzie na plus. Jak się utrzyma to już w ogóle chyba trener roku. A jak spadnie? To przecież tak miało być...

Jakiś trener który ma już lekko zakurzone nazwisko może to spokojnie brać.
cloner pisze:
18 gru 2024, 10:14
Boromir pisze:
18 gru 2024, 10:08
Jak dla mnie Śląsk jest już w I lidze
Eee, to jest 8-9 pkt straty, 16 kolejek do konca, to jest do odrobienia, 2-3 jakieś transfery i a nuż się uda... Zwłaszcza że rywale nad kreską to Puszcza, Stal czy Zagłębie, Radomiak ma już 10 pkt przewagi, ale to nadal nie jest ogromna jakaś przewaga.

W Polsce już nie takie wyniki widziałem. ;)
Boromir pisze:
18 gru 2024, 10:42
To ja sobie nie przypominam takiego rajdu w Ekstraklasie. Pewnie było, ale dużo łatwiej mi sobie przypomnieć ŁKS, Zawiszę czy Sosnowiec które miały dużą stratę po rundzie jesiennej i tego już nie odrobiły. Śląsk ma tyle samo pkt co ŁKS rok temu.

Takie tam grudniowe forumowe dywagacje.
Śląsk zatrudnił bardzo ciekawego trenera, Ante Šimundžę. Prowadził NS Mura, NK Maribor, bułgarski Ludogorets i... chyba w Polsce też się misja powiedzie. 10 meczów pracy Słowenca i już tylko 1 pkt straty do Puszczy, 4 do Zagłębia, więc wszystko możliwe, zwłaszcza że Śląsk ma jeszcze mecze z Zagłębiem w majówkę i z Puszczą w ostatniej kolejce.

Wróć do „Polska”