Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snoop Doggy Dogg
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Snoop Doggy Dogg » 17 kwie 2006, 20:21

Marco pisze:Laughing ty wlasnie uzyles konstruktywnych argumentow, po 3 latach zerowych sukcesow nagle Legia okazuje sie lepsza od Wisly nie majac jeszcze zapewniionego MP, zoabcz sobie dzieciaku na tabele wszechczasow osiagniecia w pucharach i moze wtedy zoabczysz ze takie kluby jak Ruch Chorzów czy Gornik Zabrze mimo ze teraz sa slabe biją osiągnieciami twoja Legię (Wisłę tez ale ja to widzę a ty zakalo spoleczenstwa nie)
A czy ja gdzieś napisałem podwórkowy obszczymurze że Legia jest najlepszym polskim klubem wszechczasów :?: Napisałem że Legia jest obecnie lepsza od Wisły :? Oczywiście hołd osiagnieciom takich klubów jak Ruch i Górnik :) Gdybym nie wiedział jakiej drużyny jesteś kibicem to od razu bym pomyślał że jestes polonista (nie obrażając kibiców Polonii którzy są w porzadku) :lol: Masz podobną mentalność i twoje chaotyczne pieprzenie też cie upodabnia do niektórych frustartów z Konwiktorskiej :lol:

2 WP // K.J.

Marco pisze:ale ja to widzę a ty zakalo spoleczenstwa nie
A czy nazwanie mnie zakałą społeczeństwa nie zasługuje na jakiś "bonus" :?: :?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2006, 20:44 przez Snoop Doggy Dogg, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”