Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 18 kwie 2006, 11:55

Ja szczerze mówiąc pokładałem nadzieje już tylko w jego bracie, o którym akurat teraz jakoś ciiii :).Bury ma talent, to jest jego pozycja, czuje się tutaj dobrze, jednak za szybko zyskał status gwiazdy.Zaczęły się piwka, zabawy itp, jak to u młodych, ale przynajmniej zyskał dobrą lekcję w życiu i mało prawdopodne by teraz tak postąpił.Zaczął wypowiadać się już w dobrym tonie, nigdy nie bierze odpowiedzialności za wygraną tylko na siebie, nawet jak strzela gola w 92 minucie.Potrafi dostrzec partnerów, powoli robi się pewniakiem na kadrę ME 2008.Teraz jest jeszcze za szybko, chociaż wolałbym go niż np. Radomskiego w kadrze.Celtic to byłby dla niego idealny klub, bo łatwo się wybić do Europy mocniejszej, a jeszcze będzie miał 2 Polaków obok siebie.Co do Legii, to mimo iż jestem kibicem Wisły, to przy takiej grze obu zespołów, wolę chyba, by teraz Legia walczyła o LM.Mają pomysł na drużynę, jest bardzo młoda, a już potrafi dobrze grać.ITI na pewno nie będzie skąpić pieniędzy i na transfery przeznaczy.Szkoda, ale naprawdę w tym sezonie nikt ich nie powstrzyma od mistrza.

Wróć do „Polska”