Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2239
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 12:03

Manumef pisze:Któż zajrzał do tematu o Man Utd...
Rozumiem, że to oznaka radości ;) 8)
Manumef pisze:Vidić zagrał słabiutko, ale to jego pierwszy tak słaby mecz.
Oczywiście nie wolno go skreślić po tym jednym meczu, bo nie znam piłkarza, który nie popełniałby żadnych błędów i nie miałby gorszego dnia.
Na pewno wraz ze sztabem trenerskim Vidic wyciągnie wnioski i już nie będzie popełniał tak karygodnych błędów. Poza tym - dzięki takiemu występowi nabierze chłopak ogłady i zaprocentuje to w przyszłości ;)
Manumef pisze:W przysłym tygodniu mecz z Chelsea. Trzeba pokazać The Blues miejsce w szeregu. Tka szybko mistrza nie zdobędą.
Oby tak było, bo chyba nie zniosę tej całej fety po spotkaniu właśnie z nami. Myślę, że w szeregach ManU na to spotkanie będzie pełna mobilizacja :D
Manumef pisze:Wierzę w występ Saha od pierwszych minut, bo Ruud zmierzający po koronę króla strzelców z meczu na mecz gra co raz słabiej.
Też jestem za Sahą. Nie tylko chodzi o to, że nie lubię van Nistelrooya. Po prostu wczoraj było widać kolejny słaby występ w jego wykonaniu.
Manumef pisze:Swoją drogą skąd Rooney ma tyle sił, by przez cały sezon grać na pełnych obrotach.
Na moje oko jeszcze Gary gra calusieńki sezon na maksa [chyba, że mam luki w pamięci ;)]. Oczywiście się zgadzam. Niepotrzebnie Fergie tak forsuje chłopaka. Może się to naprawdę źle skończyć :(

Wróć do „Anglia”