FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 18 kwie 2006, 12:25

O kuwa, ale jestem nakręcony już :roll: Dopiero po 12:00 a ja już ledwo mogę usiedzieć na miejscu :lol: Nie obawiam się tego meczu. Trudno powiedzieć, abym był przekonany o zwycięstwie Barcy, ale po prostu nie obawiam się tak bardzo Milanu. Są silni, ale Barcelona ma najsilniejszą ekipę od wielu lat (a może i w całej historii?) tak więc mam solidnego podstawy ku temu, aby liczyć nawet na zwycięstwo dzisiaj. Bardzo chciałbym, aby widowisko spełniło oczekiwania. Chcę zobaczyć piękną grę z obu stron. Niech to będzie taki mecz po którym kibicom obu drużyn będzie cholernie szkoda, że już się skończył. Mogliby grać 120 minut :wink: Staram się póki co odcinać od meczu rewanżowego i traktować dzisiejsze spotkanie jako najważniejszą bitwę. O motywacje w obu ekipach nie musimy się martwić. Bez sensu jest także licytowanie się na to, która drużyna jest bardziej zmotywowana i dlaczego. Wiem co zrobił Milan w ubiegłorocznym finale i domyślam się jak bardzo to boli. Pamiętajcie jednak ile lat Barca czeka na puchar. Od jak dawna rośnie ten głód. Pamiętajcie też o tym, że Ronaldinho osiągnął już praktycznie wszystko poza Ligą Mistrzów.

Toooot el camp!!!!!

Wróć do „Puchary Europejskie”