Mieli byc gwiazdami...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 18 kwie 2006, 12:47

Loczek pisze:Fatalny argument powiadasz ? Zauważyłem, że wszystko co podam i napisze w tym temacie jest dla Ciebie fatalne . No cóż, Corinthians to user wszechwiedzący najwidoczniej Przykład jak przykład na który nie umiesz znaleźć racjonalnego wyjaśnienia. Adu w DC United ( bodajże ) marnuje się, bo mógłby wypłynać już na większe wody europejskie. A według Twojego toku rozumowania słowo marnuje się to znaczy, że gra słabo. A skoro słabo gra, to dlaczego coróż wszyscy o nim trąbią? Dziwne prawda?
Adu gra w klubie, w którym się wychował, nie zdązył jeszcze wyjechać do Europy. Czy jeżeli w takim Manchesterze Utd., każdy wychowanek wg Ciebie marnuje się? Chyba tak, bo skoro Adu się marnuję, to i każdy, kto jeszcze nie trafił do lepszego klubu się marnuję.
I naprawdę, Andres nie jest wychowankiem Portsmouth (serio!). Nawet Wolfsburg nim nie jest, naprawdę. On jest wychowankiem Club Atletico River Plate Buneos Aires, może słyszałeś. W tym klubie nikt o nim nie mówił, że się marnuje.
Loczek pisze:No cóż, Corinthians to user wszechwiedzący najwidoczniej
To po co jeszcze ze mną dyskutujesz, skoro wiesz, że nie masz racji?

Loczek pisze:Zauważyłem, że wszystko co podam i napisze w tym temacie jest dla Ciebie fatalne
Przysięgam Ci, że takie właśniee jest.
Loczek pisze:słowo marnuje się to znaczy, że gra słabo
Nie, wg mojego rozumowania słowa 'gra słabo' znaczą 'marnuje się'. To trochę co innego oznacza.
Loczek pisze:To było tępe stwierdzenie faktu.
Cieszę się, że w końcu przyznałeś mi rację, bo w każdym bądź razie to było stwierdzenie faktu.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”