Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 18 kwie 2006, 13:36

j1mmy pisze: zaden jak dla mnie ten no jak mu tam Riquelme to zadne rozwiazanie bo argentynczycy sa za slabi psychicznie i zawsze czegos im brakuje jak interowi

W takim razie kogo byś proponował ?
Almiron ? to chyba nie ta klasa, choć w przypadku odejścia Pizarro przydał by się jako zmiennik. Riquelme to najlepsze rozwiązanie.

Ostatnio można zauważyć, że media znów wymieniają połowe składu. Najnowsze plotki to Włoscy napastnicy łączeni z naszym klubem. Iaquinta, Lucarelli, Tavano czy Caracciolo. Ten ostatni urodził się w Mediolanie, ale z tego co mi wiadomo w żadnym klubie ze stolicy Lombradii nie grał. Tylko ciekawe kto miałby odejść ? Recoba - wygasa mu kontrakt, ale to ulubieniec Morattiego i dopóki Massimo będzie w klubie to będzie w nim także El Chino. Cruz - solidny rezerwowy, który w ciężkich chwilach strzelał gole. Oba - ostatnio Totenham złożył oferte, ale Martins odszedłby od nas chyba tylko w wypadku wymiany na Henrego co i tak wydaje się niemożliwe. Adriano - wiadomo, słaby sezon jak na niego i świetne pojedyńcze mecze nic tu nie zmienią. Mówiło się, że ma problemy z partnerką, ale powód jest chyba inny - Mancini. Dlatego dopóki w klubie będzie Mancio ciężko będzie zatrzymać Imperatore.
I jak widać zarząd będzie miał dylemat kogo sprzedać kosztem któregoś z Włochów. Mi wydaje się, że najprawdopodobniejszy jest transfer Cruza - mimo przedłużenia kontraktu w trakcie sezonu - lub Adriano, o ile nie będzie wykazywał chęci do gry w klubie.

Babel pisze:Nic nie mam do Manciniego jeśli chodzi o prowadzenie zespołu. Jednak widoczny jest brak więzi z piłkarzami. Nie potrafi juz na nich w ogóle wpłynąc. Strach myśleć co w następnym sezonie może sie wydarzyć jeśli Mancini zostanie. Przecież Adriano i reszta nie zapomnieli jak się gra w piłki.

Więź to jest, ale niestety tylko z dawnymi kolegami z boiska. Ktoś taki przegrywa już na starcie, dlatego Mancini dla swojego i klubowego dobra powinien odejść z Interu, najlepiej do Newcastle skąd dostał lukruatywną ofertę.
Nie miałbym nic przeciwko zatrudnieniu Capello. Widowiskowa gra kosztem wyników jestem jak najbardziej za.

Wróć do „Wracając Do Meritum”