ossy pisze:Kim ty ku.wa jestes ze sobie mozesz tak nazywać Grande Juve?
Mam na imię Mateusz. Miło mi.
Z resztą, to po pierwsze (choć wierze, że spacji nie wcisnąłeś).ossy pisze:Zresztą przynajmniej nie mamy gwałcicieli i hazardzistów...
A po drugie, to co do gwałcicieli, zapewne masz na myśli sprawę Cristiano, który był podejrzany, a Portugalczyk został oczyszczony z zarzutów. To tak żebyś wiedział.
Jak najbardziej...ossy pisze:W sumie to dostane pare ostrzezen, ale wierze ze jemu też podarują.
Uśiwadomiłem sobie to jeszcze przed rozpoczęciem obecnego sezonu, bo Chelsea jest personalnie lepsza (ze względów czysto piłkarskich oraz finansowych). Jednak kto ma bogatszą historię i prawdziwą magię nie trzeba mówić.Lakier pisze:![]()
![]()
Twoj kochany Manchester nie wygral Ligi po raz 3 z rzedu bo Chelsea miala po swojej stronie sedziow?
Wez sobie lepiej uswiadom to, ze Chelsea jest pod kazdym wzgledem mocniejsza druzyna od Czerwonych Diabełków.
Racja. NIc mi nie mówi karny z dupy + doliczone 6 minut spotkania. Może nie jestem sympatykiem Serie A, ale potrafię dość obiektywnie podejśc do sprawy, ale wiem, że Lakier nie ma tyle honoru, by przyznać, że drużyna Cagliari została skrzywdzona (tak juz czekam na głupi tekst odnośnie tego wyrazu:/)Lakier pisze:Co do Juve i sedziow, to szczegolenie uswiadamia nam to ostatni mecz, co? Pewnie nawet nie wiesz o co chodzi.
Jakiś kompleks?Lakier pisze:![]()
![]()
![]()
EDIT:
co do "zreszta" to mój błąd. Bodaj, obydwie formy są poprawne. Zwracam honor.