Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2796
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Ilka » 23 kwie 2025, 13:56

futbolowa pisze:
23 kwie 2025, 11:39
Ilka pisze:
22 kwie 2025, 22:31
Jak mi się nie chce iść jutro do pracy po tych 11 dniach wolnych ... Jeszcze jutro powinnam mieć wolne, ale koleżanka mi urlop skróciła .. zresztą przeczuwałam, że tak może być. No cóż, trzeba wrócić do rzeczywistości.
Ja z kolei czekałam na dzisiejszy powrót do szkoły, od razu stabilność planu dnia wróciła :D

I mogę się pochwalić, że już prawie tydzień jestem na nowych lekach i zmiana jest kosmiczna. Właśnie dostałam powiadomienie, że mam nowy trend w wykresach tętna – wszystkie na korzyść. Spoczynkowe zeszło z 85-90 na 60-65, w marszu: ze 110 na 88. Mniej się męczę, lepiej śpię, nie mam nagłych zrywów z kołataniem – miła to zmiana :D
Szybko musiałam się ogarnąć w tej pracy, bo o 10 już kontrol Menadżera miałam :mrgreen: Ja to mam szczęście.

To gratuluję :) Ja mam jeszcze to szczęście, że żadnych leków stosować nie muszę i oby tak było jak najdłużej. Jedynie cholesterol miałam podwyższony kiedyś. Cukier zawsze w normie. Ale muszę wrócić do mojej najlepszej wagi, bo czuję się trochę ociężała.

A takie pytanie z dupy, czym smarujecie pieczywo? Ja kiedyś namiętnie używałam oliwę z oliwek, która do kanapek mi bardzo pasowała. Południowcy widzę, że oliwy używają do wszystkiego,: na pieczywo, do smażenia i nawet do pieczenia ciast, choć mówi się, że coś smażenia nie powinno się stosować. W placku jej specyficzny smak mi nie podchodził, ale na kanapeczki chyba znów zacznę ją używać :)

Wróć do „Hyde Park”