Ja zebrałem całą jedenastke graczy nie spełnionych
Paweł Kapsa
Kamil Kuzera Nawotczyński Arek Głowacki Jacek Kowalczyk
Dariusz Zawadzk Krzysztof Nowak Mariusz Piekarski Bartosz Ława
Marcin Mięciel Marek Citko
Paweł Kapsa - Bardzo utalentowany bramkarz który nie umiał zaistnieć w dorosłej piłce
Kamil Kuzera - utalentowany zawodnik który dość wcześniej zadebitował w Wiśle za kadencji Fraciszka Smudy , jednak jego poza boiskowe wybryki zachamowały jego rozwój piłkarski
Nawotczyński - kolejny niespełniony mistrz z juniorskiej kadry Michała Globisza, nieprzebił się w Wiśle teraz gra w Jagielloni
Arkadiusz Głowack- gdyby nie kontuzje Głowa byłby już dawno zawodnikiem porządnego zachodniego klubu będąc podporą reprezentacji
Jacek Kowalczyk - kolejny zawodnik który nie przebił się do podstawowej jedenastki mistrzów polski , a jego występy w GKsie zapowiadały że stanie się wspaniałym środkowym obrońcom , obecnie Polonia Warszawa
Dariusz Zawadzki - kolejny zawodnik który błyszczał w kadrach juniorskich a nie odnalazł się w dorosłej piłce, kolejna nie udana inwestycja Wisły , obecnie reprezentuje barwy Kmity Zabirzów
Krzysztof Nowak - najlepiej zapowiadający się zawodnik końcówki lat 90 , nie stety nie wygrał z chorobą i zmarł
Mariusz Piekarski - mógł zostać Gwiazdą Polskiej Piłki ale wolał zostać gwiazdą imprez , zakończył już kariere z powodu kontuzji Bartosz Ława - gdyby nie kontuzje stałby jednym z najlepszych zawodników w Polsce
Marcin Mięciel - jego ulubione bramki to strzelane przewrotką , wciąż widze bramke zdobytą przez niego dla Borusi , nie wiem dlaczego nie udało mu się zostać piłkarzem na miare reprezentacj Polski
Marek Citko - za dużo już o nim dajmy mu spokuj , niech w spokoju gra .... ale jednym słowem szkoda