piwus pisze:Tylko jak kibice na stadionie są za głośno, to całuje w ich kierunku środkowy palec. Boże broń, żeby mu się kiedyś na Łazienkowskiej poziom decybeli nie wydał za wysoki Shocked.
Oj Piwu
piwus pisze:Pojedzie tam razem z Piechną. Obaj pewniacy, którzy nie widzieli poważnych przeciwników na oczy.
Chodzi mi o powołanie do kadry na ME 2008
Oj według mnie Legia jest teraz lepiej zorganizowaną drużyną w akcjach ofensywnych, a i traci mało goli.Widziałem kilka meczów na oczy i jest pod wrażeniem, bo mimo wszystko grają lepiej niż Wisła.Nob o kto ma w Wiśle strzelać ? Chociaż fakt, ostatnio Brożek coś tam ustrzelił, ale mimow wszystko żółtodziób, a Penksa bądź Kryszał to nie są zawodnicy jakiegoś super poziomu, przynajmniej w ostatnich latach.Hmm, no może fakt, ale wydaje mi się, że gdy zobaczy, że jest sens, nie będzie skąpić tej kasy.piwus pisze: Gra jest na takim samym poziomie, różnica jest w punktach. W tym "młodym zespole" największą rolę odgrywają obecnie Brazylijczycy i Bfrykanie w średnim wieku + Surma, Fabiański i Burkhardt. Nie taka Legia młoda jak ją malują. A co do tego ile da kasy ITI to bym się spierał. Już tyle osób podpalało się Jeleniem i Kaźmierczakiem... obecna polityka transferowa jest mądra, ITI może się jeszcze wstrzymać ze spektakularnymi transferami.