Odpowiedziałem tylko na takie pytania, które uważam, że są fundamentalne i mocno zdziwiłoby mnie gdyby ktoś odpowiadał inaczej
Prezydent powinien domagać się całkowitego odrzucenia Europejskiego Zielonego Ładu - zgadzam się
Unia Europejska powinna mieć mniejszy wpływ na polską politykę wewnętrzną. - zgadzam się
Prezydent powinien wspierać powstanie wspólnej europejskiej armii. - nie zgadzam się
Polska powinna uzależniać dalsze wsparcie Ukrainy od przeprowadzenia ekshumacji na Wołyniu. - zgadzam się
Wartości chrześcijańskie powinny być podstawą polityki społecznej państwa. - zgadzam się
Ochrona wolności słowa w Internecie jest ważniejsza niż przeciwdziałanie dezinformacji. - zgadzam się
Prezydent powinien podpisać ustawę, która odbiera 800+ niepracującym osobom z Ukrainy. - zgadzam sie
Migranci próbujący przekroczyć granicę poza przejściami granicznymi powinni być odsyłani z powrotem. - zgadzam się
Na wszystkie inne dalem "nie mam zdania" i wyszło mi:
Bartoszewicz - 74%
Jakubik - 71%
Mentzen - 71%
Braun - 71%
Jesli wam wychodzi Trzaskowski albo inny Zandberg to jestem w cięzkim szoku, bo nie wyobrażam sobie odpowiadać inaczej na te pytania tak jak na górze.