FC Barcelona - AC Milan (dwumecz)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 16:37

Po prostu niesamowity pojedynek.Milan w rozgrywkach ligowych zdobył 75 bramek (w 34 meczach), Barcelona - 73 (w 33). Ukraiński piłkarz z Mediolanu, Andrij Szewczenko w 10 występach w LM strzelił dziewięć bramek, Brazylijczyk Ronaldinho z Barcy - siedem. Kibicuje oczywiscie barcy i jestem pewien że dzisiejszy 1/2 finał dostarczy nam niesamowitych wrażeń i emocji.Szkoda tylko, że Filippo Inzaghi się dzisiaj nie pokaże na stadionie w Milanie ale za to zobaczymy równie dobrego Alberto Gilardiego:) Mam nadzieje, że Rijkaard odrzuci wszystkie sentymenty dodytącze drużyny AC MILAN i pokaże majsterszyk w swoich rozwiązaniach taktycznych. Barca ma odmłodzony zespół i myśle, że o ile nie ma faworyta w tym meczu to właśnie Katalończy będą dyktować warunki przez cały przebieg meczu, pomimo że także zabraknie wsród nich takich osobowości jak chociażby Deco albo Henrik Larsson. Messi też ponoć nie miewa sie najlepiej, więc jego występ stoi pod znakiem zapytania. Pozostaje tylko pytanie; co dzisiaj zwycięzy? Głód zwycięsta czy doświadczenie? Jedno jest pewne; nie odejde od TV dzisiaj ani na chwile i kibicując Barcy będe oglądal ten (mam nadzieje) kosmiczny mecz :) [/i]

Wróć do „Puchary Europejskie”