Mieli byc gwiazdami...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 18 kwie 2006, 18:33

Nie chcę mi się czytać Twoich prób zrozumienia mojego prostego posta z wczoraj. Dyskusja na taki głupi temat w ogóle mnie nie kręci. Gadaliśmy o D'Alessandro - skoro już wiesz, że nie jest gwiazdą, i wątek się skończył, to po co jeszcze rozkładasz moje posty na części pierwsze? Weź sobie notes, pamiętnik czy załóż bloga, bo to nie jest dobre miejsce do takich postępowań. Skoro moje rozumowanie jest dla Ciebie zbyt trudne, to się nim nie zajmuj. Może napisałem po prostu coś dwuznacznego (nie chcę mi się czytać od początku tej kiepskiej dyskusji), ale na pewno nie napisałem czegoś paradoksalnego.
Takie dziecinne wyrażenie jak 'marnuję się' w ogóle w futbolu nie powinno miec miejsca, bo nie jest do końca sprecyzowane. Jak mogłeś zauważyć ja i Ty inaczej to trochę rozumiemy. Nie musisz mi pisać jak to Ja rozumiem, a jak Ty.
Tyle na ten temat, dziecinny temat. Przyczepiłeś się do jakiegoś starego cytatu, i nie wiadomo czemu tak to Cię rajcuje. Jeżeli znajdziesz jakis ciekawszy temat do dyskusji, to chętnie się przyłącze.
Pa, BASTA YA!

Wróć do „Piłka nożna na świecie”