badz tak mily i napisz je jeszcze raz...sorki, ale jakos nie moglem ich wczesniej dostrzec...bagg pisze:Gomez pisze:tak wogole to tu chodzi o diametralna roznice miedzy SerieA a BL...tylko jakos tak sie sklada ze ja tej diametralnej roznicy nie widze.
Tak w ogole to ta roznica jest. Niestety moje argumenty postanowiles zignorowac. Tak sie bawil nie bede. W ogole zyjesz w swoim swiecie gdzie BL jest tak samo dobra jak Serie A, a Lucio jest najlepszym defensorem
Lucio - od Twojego idola Thurama jest napewno lepszy
ps.faktycznie strasznie sie wycfaniles ostatnimi czasy, chyba ta ranga dodaje Ci mocy...pokaz mi gdzie napisalem ze BL jest tak samo dobra jak Serie A. Czysto teoretycznie Serie A jest lepsza, aleTwojej diametralnej roznicy nie widze...
---------------------------------------------------------------------------------------
widzialem migawki w dzienniku - proces jakiegos lekarza Juventusu...i wogole takie pogloski chodzaBaSSu pisze:Ja Ciebie także poprosze o linka w którym mi pokażesz jak ktoś z Juve bierze koksy:]Gomez pisze:bardzo Cie prosze o jakiegos linka lub cos w tym stylu, bo musze byc pewny w 100%.
widzialem kiedys taki transparent bodajze w sektorze Milanu - wielka strzykawa na bialo-czarnym tle...oni chyba ni wyssali sobie tego z palca.
BaSSu pisze:Gomez pisze:znasz takie staropolskie przyslowie: "ciagnie wilka do lasu" ja znam
a znasz takie staropolskie przysłowie ,,dwa razy w to samo bagno sie nie wchodzi" ??
nie znam