Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 21:44

bagg pisze:
Gomez pisze:tak wogole to tu chodzi o diametralna roznice miedzy SerieA a BL...tylko jakos tak sie sklada ze ja tej diametralnej roznicy nie widze.

Tak w ogole to ta roznica jest. Niestety moje argumenty postanowiles zignorowac. Tak sie bawil nie bede. W ogole zyjesz w swoim swiecie gdzie BL jest tak samo dobra jak Serie A, a Lucio jest najlepszym defensorem :lol:
badz tak mily i napisz je jeszcze raz...sorki, ale jakos nie moglem ich wczesniej dostrzec...

Lucio - od Twojego idola Thurama jest napewno lepszy 8) Terry, Nesta, Puyol - sa rownie dobrzy...

ps.faktycznie strasznie sie wycfaniles ostatnimi czasy, chyba ta ranga dodaje Ci mocy...pokaz mi gdzie napisalem ze BL jest tak samo dobra jak Serie A. Czysto teoretycznie Serie A jest lepsza, aleTwojej diametralnej roznicy nie widze... :lol: :roll: oswiec mnie prosze:/ tylko nie bluzgaj bo do komuni nie przystapisz...
---------------------------------------------------------------------------------------
BaSSu pisze:
Gomez pisze:bardzo Cie prosze o jakiegos linka lub cos w tym stylu, bo musze byc pewny w 100%.
Ja Ciebie także poprosze o linka w którym mi pokażesz jak ktoś z Juve bierze koksy:]
widzialem migawki w dzienniku - proces jakiegos lekarza Juventusu...i wogole takie pogloski chodza :)...

widzialem kiedys taki transparent bodajze w sektorze Milanu - wielka strzykawa na bialo-czarnym tle...oni chyba ni wyssali sobie tego z palca. :idea:

BaSSu pisze:
Gomez pisze:znasz takie staropolskie przyslowie: "ciagnie wilka do lasu" ja znam

a znasz takie staropolskie przysłowie ,,dwa razy w to samo bagno sie nie wchodzi" ??

nie znam

Wróć do „Włochy”