Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Chlopaczek » 03 maja 2025, 17:11

DDK pisze:
03 maja 2025, 16:49
Oczywiście, że tak. Nie zgadzam się z większością jej poglądów, ale to nie oznacza, że nie mogę jej szanować jako polityka, który ma swoją filozofie i jej broni, a nie zmienia poglądy jak chorągiewka.
Zapytalem Cie wczesniej czy bardziej bedziesz szanowac partie ktora bedac w kontrze do Twoich pogladow jest stala w kwestii przyjmowania migrantow czyli dokladnie taka jaka opisujesz wyzej broniaca swojej filozofii nie bedac rzeczona choragiewka to odpisales ze nie. Ze bedziesz szanowac tych ktorzy byli przewidujacy od samego poczatku. Wiec Ci wskazalem ze z Twojego punktu widzenia Senyszyn od poczatku sie w kwestii migrantow myli i zle przewiduje. Zatem za co ja w koncu szanujesz?
DDK pisze:
03 maja 2025, 16:49
Uwierz, że jednego można szanować za stałość poglądów, a innego za to, że mądrze gada. Jednego za sukcesy, a drugiego za próbę dążenia do nich.
Doskonale wiem ze roznych ludzi mozna szanowac za rozne rzeczy ale nie o tym jest rozmowa. Ja skupiam sie na Senyszyn poniewaz dla mnie byla szczegolnie ciekawa Twoja wypowiedz ze ja szanujesz z pozycji wyborcy Konfederacji. Chcialem sie dowiedziec czym na to zasluzyla.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”