Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 19 kwie 2006, 18:34

Zaglebie Sosnowiec pisze:No coz...nasza Repra spadla z 26 na 28 miejsce w Rankigu FIFA.

Wygralismy ostatni mecz z Arabia i znowu spadek...moze zaczniemy przegrywac :?: :lol: Ja jakos nie przykladam duzej wagi do wszelkiego rodzaju rankingow (a szczegolnie klubowych KOSZMAR)....
naszych grupowych rywali,Kostaryka jest wyzej co mnie nie dziwi.Dziwia mnie za to komenty ze Kostaryka nie bedzie sie liczyc na Mundialu(nie wiem jak jest u Was,ale w wielu stronach moge wyczytac to lekcewazenie).Ja uwazam,ze Nasza Repra jest gorsza,a olewania wyjdzie nam bokiem,tak jak to bylo z Koreanczykami
Ja juz kilka razy pisalem na tym forum, ze Kostaryka jest wysoko w rankingu przede wszystkim dlatego ze graja w strefie CONCACAF...Majac za takich przeciwnikow Gwatemale czy Paname to nie trudno zdobywac z nimi po 3 pkt a co za tym idzie punktowac w rankingu FIFA. Ne znaczy to ze Kostaryka jest slaba, ale Polska na pewno nie jest zespolem gorszym od nich :D I nie zgodze sie z toba ze jestesmy gorsi od nich bo nie jestesmy...

Wróć do „Polska”