Jakim prezydentem będzie Lech Kaczyński?

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2891

Post autor: sci » 19 kwie 2006, 22:05

bellus pisze:Troche mu trzeba jednak oddać, nie bełkocze tak strasznie jak Marcinkiewicz
:shock: sapie,smarka,mlaska ale nie bełkocze.
herr_braun pisze:Czy kompromitacja? Owszem, ale chyba nie samego Kaczyńskiego. On to tłumaczył i mnie przekonał. Codziennie podpisuje się całe masy dokumentów, zwyczajnie fizycznie niemożliwe jet żeby wszystko przeczytać
Kompromitajca tylko Kaczyńskiego.Podsuneliby mu dokument o rozbiorze Polski i co wtedy??Jak się coś podpisuje to trzeba to znać.Mógł sobie wydzielić ilość dokumentów na dobe skoro jego mały łebek nie daje rady.
bellus pisze:Korwin bardziej śmieszy niż przekonuje
Korwin straszy,ja miałem z Nim raz wykład taki można powiedzieć ,,okazjonalny". Jak dla mnie to jest psychopata. On jest najmądrzejszy,wszyscy dookoła to debile,w Polsce powinniśmy się wzorować Malezją,nie np. Francją,czy tam jakimkolwiek krajem na wysokim poziomie.
Chlopaczek pisze:Z tego co wiem wojska ukladu warszawskiego byly gotowe do zbrojnej interwencji w naszym kraju
dobrze wiesz,tak właśnie było.Babcia moja opowiadała,jak byłem młody,a w zeszłym roku była na Litwie,Białorusi na wycieczce i tam Litwini też opowiadali
bellus pisze:Nie utożsamiał bym IPNu z PiSem, mimo wszystko jeszcze nie.
Na razie KRRiT jest kojarzona z pisem (tfu),niedługo wszystko będzie kojarzone z pisem a za każde złe słowo pod adresem tejże partii będzie groził sąd.(tfu pis)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”