sci pisze:herr_braun znany z JP jako Pan Jedna rasa,biała rasa lub jak kto woli Pan nienawidze wszystkich o innych pogladach niżmoje.Jesteś żałosny,jeśli Polacy będą tak myśleć jak Ty to zaściankiem będziemy zawsze
To o zaścianku wymiata
Rozumiem. Nie jestem godzien wymieniać poglądów z JE Chlopaczkiem...Chlopaczek pisze:Braun odpowiem Ci tylko raz bo nie bede wdawal sie w polemike z takimi osobnikami jak Ty.
Z SLD trochę przesadziłem. Nie stanie się to napewno podczas jednej kadencji, ale zapoczątkują się zmiany idące właśnie w tym kierunku. Lobby pedalskie oczywiście że jest. Ślepy jesteś jeśli tego nie widzisz. W Polsce nie jest jeszcze tak silne, ale na zachodzie to ono zaczyna wieść prym w kształtowaniu moralności. Nie twierdzę, że lobby owo zastąpi Kościół w sensie religijnym bo jest to bzdurą. Ty twierdzisz, że Kościół ma ogromny wpływ na Polskę. Owszem, i dobrze. A ja mówie że może nastąpić zwrot, spowodowany działalnością odpowiednich środowisk, w którym miejsce tradycji zajmie postęp, miejsce patriotyzmu tolerancja itd.Chlopaczek pisze:Nianawidzisz a zarazem przeceniasz homoseksualistow.Naprawde uwazasz ze jakby doszlo do wladzy SLD to miejsce kosciola zajmie "pedalskie lobby" (takie cos w ogole jest?)?A SLD juz nie rzadzilo?A to nie za rzadow SLD podpisalismy konkordad?Wyborcy SLD maja miedzy innymi do nich pretensje ze umocnili pozycje kosciola w Polsce.Ze podpisali konkordad i poszli na ustepstwa wzgledem kleru aby ten poparl nasze dazenia w wejsciu do UE.
Wybacz ale nie widzę sprzecności w tym co piszesz z moim zdaniem.Chlopaczek pisze:Dla Twojej informacji homoseksualizm nie jest zadna kara od Boga czy choroba.Jest to zjawisko czesto spotykane w swiecie przyrody (zachowania homoseksualne odkrytu u ponad 400 gatunkow zwierzat jak do tej pory) co juz obala twierdzenie ze jest sprzeczne z natura (chyba ze naturalne zachowania sprowadzimy tylko do rozmnazania).
PudłoChlopaczek pisze:Za duzo Radia Maryja.
Ty równieżChlopaczek pisze:Bywaj.