AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 781

Post autor: j1mmy » 20 kwie 2006, 16:03

Jak dla mnie to Pan Aulsa i kibice Lyonu powinni sie "modlić" by Ligue 1 odzyskała swoje potengi takie jak OM, PSG czy Monaco bo gdy Lyon w lidze nie bedzie miał rywali to szybko0 nic nie wygra w Europie .. i niestety cała Ligue 1 traci Moga być Mistrzami 10 sezonu pod rząd życze im tego mocno ale to sa nie tyle wygrane mistrzostwa co przegrane ... rywali
Masz orta sam go znajdź. Co do Ligę to prawda ale tam chyba wszyscy wreszcie zrozumieli ze nie mozna sprzedawac tego co sie wychowalo
Bayern zalatwil sie sam i nie trzeba bylo mu duzo pomagac, Lyonowi zabraklo 5 min, ale to bylo do przewidzenia bo trener jechal po zwycistwo a gracze po remis.

Grupa na 1 miejscu ale w jakich bólach??

Juz nie o to chodzi nawet ale to zestaiwenie obrony w którym teraz gra barcelona dalo sobie wbic tych bramek co nie miara takim potegom jak Saragossa czy Atletico, a Milan? Nic.

Ba Milan dal sie calkowicie zdominowac w tym meczu wychodzi na to ze nie zawsze doswiadczeni zawodnicy sie sprawdza.
Zabraklo chyba tez tego wloskiego wyrachowania by zatrzymac R10.

Powiem szczerze ze liczylem na czerwono czarnych w tym meczu, bo odpasc z finalista to nie hańba.

jak pisałem ja Milan skreslilem bo w tym sezonie to zespol wlasnego boiska na wyjazdach nic nie gral :D i watpie zeby na Camp Nou bylo cos innego niz remis 1:1

Wróć do „Włochy”