Masz orta sam go znajdź. Co do Ligę to prawda ale tam chyba wszyscy wreszcie zrozumieli ze nie mozna sprzedawac tego co sie wychowaloJak dla mnie to Pan Aulsa i kibice Lyonu powinni sie "modlić" by Ligue 1 odzyskała swoje potengi takie jak OM, PSG czy Monaco bo gdy Lyon w lidze nie bedzie miał rywali to szybko0 nic nie wygra w Europie .. i niestety cała Ligue 1 traci Moga być Mistrzami 10 sezonu pod rząd życze im tego mocno ale to sa nie tyle wygrane mistrzostwa co przegrane ... rywali
Bayern zalatwil sie sam i nie trzeba bylo mu duzo pomagac, Lyonowi zabraklo 5 min, ale to bylo do przewidzenia bo trener jechal po zwycistwo a gracze po remis.
Grupa na 1 miejscu ale w jakich bólach??
Juz nie o to chodzi nawet ale to zestaiwenie obrony w którym teraz gra barcelona dalo sobie wbic tych bramek co nie miara takim potegom jak Saragossa czy Atletico, a Milan? Nic.
Ba Milan dal sie calkowicie zdominowac w tym meczu wychodzi na to ze nie zawsze doswiadczeni zawodnicy sie sprawdza.
Zabraklo chyba tez tego wloskiego wyrachowania by zatrzymac R10.
Powiem szczerze ze liczylem na czerwono czarnych w tym meczu, bo odpasc z finalista to nie hańba.
jak pisałem ja Milan skreslilem bo w tym sezonie to zespol wlasnego boiska na wyjazdach nic nie gral