j1mmy pisze:Ehehehe Dobre wypozyczac kolesia za którego dali 20 baniek
Cyba więcej. Coś mi się wydaje, że ta suma przekroczyła 30 Mln $.
Faktycznie Zlatan nie gra najlepiej, ale takich piłkarzy jest więcej. Adriano gra chyba podobnie (jeśli nie gorzej), Van Nisterlooy tez nie ma najlepszego sezonu, podobnie Forlan. Robinho miał strzelać bramki w Realu, ale za bardzo mu to nie wychodzi, podobnie jego partner z ataku Ronaldo. Chelsea ma najwięcej bramek w Premiership, ale Drogba i Crespo wcale nie są w czubie najlepszych strzelców ligi. Postawa napastników w tym sezonie jest generalnie nienajciekawsza. Zaraz kibice FCB powiedzą, że E2 gra wspaniale, ale nie przejmujcie się - to jest normalne, słowa pisanie dla większości z nich są tematem tabu. Jeden uśmiech Ronaldinho mówi więcej nić Pan Tadeusz. Jak już mówiłem najwięksi napastnicy mają problemy ze zdobywaniem bramek. To pozwoliło na wypromowanie się coniektórych nowych jak Toni we Fiorentinie czy Milito w Saragossie. Nie wiem czym to jest spowodowane. Mistrzostwami? Nie sądzę. Jak sięgam pamięcią 4 lata wstecz to nie przypominam sobie takiej sytuacji. Mam nadzieję, że taka sytuacja zmieni się w czerwcu i zobaczymy mistrzostwa jakich jeszcze nie było (Polska mistrzem świata?