Zlatan Ibrahimovic

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 20 kwie 2006, 17:04

Marq pisze:Tego bym nie powiedział. Bo gdyby Zlatana nie było a grał by Del Piero to jestem pewny że Scudetto i tak by było nasze.
To przypomnił sobie jak grał Del Piero. Do wiosny grał gorzej niz Zlatan obecnie.
Marq pisze:Alex w każdym sezonie strzela ponad 10 bramek i do tego świetnie rozgrywa.
Ibra także świetnie rozgrywa. Poza tym jest szybszy, wytrzymalszy i kreatywny. Prześcigamy się dalej?
Marq pisze:Lepszych to jeszcze zależy co przez to rozumiesz.
Bardziej wartościowych dla drużyny, wiecej wprowadzających do gry. Niewielu pod tym względem lepszych od Ibrahimovica.
W Ajaxie nie grał na swiatowym poziomie.
Grał. Inaczej nie trafiłby do Juventusu.
Marq pisze:Grał dobrze, ale światowy poziom to jest Henry, Eto'o, a Zlatan jak dobrze pamiętam w Ajaxie strzelał w sezonie koło 12 goli.
Ciekaw jestem jakiej miary używasz mierząc poziomy, aczkolwiek Gra Zlatana w Ajaxie była zachwycająca i z całą pewnością grał na szeroko rozumiwanym światowym poziomie.
Marq pisze:Gdyby trenerem był wtedy Lippi może by się wszystko troche inaczej potoczyło i mieli byśmy dziś francuski atak.
Lippi także trenował Juve, kiedy grał Henry, dziecko. I za Lippiego Thierry nie grał prawie wcale.
Marq pisze:Są tacy napastnicy jak: Suazo, Tavano czy też fenomenalny w tym sezonie Huntelaar z Ajaxu i są oni według mnie lepsi od Zlatana
Ten fragment pozostaje mi skwitować emotką: :lol:.

Wróć do „Wracając Do Meritum”