Jak zwykle z pewną dozą ironiiLoczek pisze:tanio skóry nie sprzedamy, bo przecież to będzie pewnego rodzaju rozczarowanie oglądać tę primadonnę z bombką w dupie cieszącą się jak szczerbaty sucharkiem przy boku piłkarzy Manchesteru .
Loczek pisze:W każdym razie przyszły sezon apowiada się jeszcze bardziej pasjonująco . Po podpisaniu kontraktu z AIG mamy kupe kasy na nowe transfery. Oprócz nas wzmocni się bez wątpienia Arsenal Londyn i już Chelsea nie będzie się podniecać jak murzyn baterią, że mają najepszy skład.
Jestem przekonany, że do klubu trafi conajmniej dwóch zawodników. Któż to będzie? Przekonamy się...
...zapewne jeszcze przed Weltmeisterschaft 2006, gdyż jeszcze przed finałami zarząd ma nadzieję dokonać zakupów.Loczek pisze:Czekam z zapartym tchem na okienko transferowe . Po Mistrzostwach Świata wszystko się ułoży !! I feel it
JUż teraz można zaryzykować stwierdzenie, że Szkot to najbardziej odpowiednia osoba na stanowisku trenera Man Utd. Osobę, która będzie chciała go kiedyś zastąpić czeka arcytrudne zadanie. Ja jestem za tym b sir Alex został jak najdłużej (przyznam, że po odpadnięciu z LM byłem za zwolnieniem Fegiegoj1mmy pisze:Jak United wygra na SB to wyjdzie na to ze Fergie jeszcze nie jest za stary na ta robote, a na poczatku wydawalo sie ze chloapki z Manchesteru beda potrzebowac duzych zmian, ja tez z wielka ciekawoscia patrze na okno transferowetyle ze nikt go jeszcze nie otworzyl