Coś by było? Kiedy nie dawał mu za wielu szans, a kiedy juz je dostał to raczył marnować? Pff.Marq pisze:No i co z tego. Lippi na młodzież w Juve nigdy nie stawiał ale pod wodzą Lippiego z Henrego może by w Turynie coś było..
Dla przykładu Zlatan świetnie asystuje. Nie wiem czy Huntelaar miał choć połowę ilości asyst Zlatana w całej swojej karierze.Marq pisze: Dla przykładu Huntelaar zdobył w Eredivisie 33 gole, nie wiem czy tyle Zlatan zdobył w czasie całej swojej gry w Amsterdamie.
Widziałem i widuję. Za rzadka, ale wystarczy by stwierdzić, że to nie te progi.Marq pisze:A Suazo w akcji nie widziałeś więc jak możesz wiedzieć co to za piłkarz i jak gra?
Zlatan nie wzbudza żadnego zainteresowaniaMarq pisze:Tavano także bardzo dobry do tego włoch - interesuje się nim wiele czołowcyh klubów Europy.
Też?Marq pisze:Del Piero bez formy i tak zdobywa bramki i ma przebłyski, z Zlatan...
Dla mnie może być nawet Conanem.Marq pisze:Poza tym Del Piero to symbol
Który dyryguje zespołem z ławki.Marq pisze:jest on duchem zespołu
Bo Ty wiesz co on mówi w prywatnych rozmowach z trenerem i kolegami z drużyny.Marq pisze:nie obraża innych graczy, nie kłóci się z trenerem i jest po prostu prawdziwym profesjonalista.