Nie tylko oni. Zlatan idealnie wkomponował się w Juventus już w pierwszym sezonie, stanowił o sile zespołu. Niestety teraz przechodzi wyraźny spadek formy, ale Ty jeszcze wyrażniej tego nie rozumiesz. Zastanawiam się czy Ty kibicujesz Juve czy Juve 'Del Piero', bo chcąc sprzedać Szweda a w jego miejsce kupić gwiazdy jednego sezonu po prostu się ośmieszasz.Marq pisze:Od asystowania są pomocnicy.
Dla przykładu Crouch nie strzelał w ogóle bramek, a mimo to tak świetny szkoleniowiec jak Benitez na niego stawiał. Nowoczesna piłka.Marq pisze:Dla przykładu Henry albo Sheva strzelają ponad 20 goli na sezon i maja przy tym mnóstwo asyst.
Suazo gra w Cagliari, Zlatan gra w Juve. W Cagliari gra się pod Suazo, w Juventusie to Ibra gra pod Treze. Wystarczy.Marq pisze:Suazo w tym sezonie bije na głowe Zlatana i chyba temu nie zaprzeczysz.
Tak myślałem. Nawet zgrabna, acz wymowna emotka ':lol:' nie potrafi Ci uświadomić ironicznego podtekstu cytowanego fragmentu.Marq pisze:Skąd to wiesz jeśli można spytać? Bo jeśli połowa stron sportowych wspomina o zainteresowaniu Zlatanem takich klubów jak Chelsea i Real to coś w tym chyba jest nie?
Lubię Juventus i wszystkich jego graczy.Marq pisze:Widze że nie lubisz za bardzo Del Piero.
Zlatan do pięt niedorasta Alexowi? Jesli piszesz to w kontekście całych karier obu panów masz rację. Druga sprawa, że takie porównanie nie ma żadnego sensu, gdyż przed Ibrą jeszcze wiele, zapewne obfitych w sukcesy lat kopania piłki. Jeśli zaś chodzi Ci o aktualną dyspozycję obu graczy to przedzwnoń może do Bettegi. Ty widzisz, Capello nieMarq pisze:Zlatan do pięt nie dorasta Alexowi i zarówno mi jak i wielu fanom Juve jest bardzo przykro że symbol Juve musi tak spędzać ostatnie sezony w Juve.
Ahc, zły, niedobry Capello! Alex na ławce, tragedia. To potwierdza moje przypuszczenia. Kolejny szczeniak kibicujący DP, a nie Juventusowi.Marq pisze:Nie nawidze Capello za to co robi z Alexem i za to co robi ze Zlatanem.
O ile mi wiadomo Zlatan nie popełnia wykroczeń podobnych do tych Camora. A nawet jeśli to nie media swoje ubarwią.Marq pisze:Camor jest karany za wszystkie wykroczenia a Ibra jest nietykalny - i to jest beznadziejne.
Wiem jedynie, że Del Piero jest jednym z jokerów Capello. Póki w tej roli spisuje się świetnie nie mam w kwestii Capello i jego podejścia do Alexa żadnych zastrzeżeń.Nie musze tego wiedzieć każdy wie jaki jest Del Piero i sam o tym wiesz.