Zlatan Ibrahimovic

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 kwie 2006, 19:11

Rozumiem oburzenie Twoje co do porównań :wink: Kasa kasą ale zastępca chyba nie może być wychaczony z jakiegoś średniaka ligowego - który ma jeden dobry sezon. :wink: To takie "zamienił stryjek..." Bo co z tego że pierwszy sezon miał cool jak teraz już do rywale znają, Ja nie twierdze że juz jest stracony ale on od jakiegoś czasu podchodzi do gry jak mu mu latało to około :wink: Co ciekawe taki raptowny kryzys nadszedł gdy było głośno o ... nowej umowie. Tak tak tu niby negocjacje, kwota za sezon bajeczna a nagle piach. Tu Ferrari kupił :P miał slub wziąść z ta starczą pania że tak ja nazwe ...:wink:

Cassano ? hmmm ja też go nie skresliłem :wink: I także licze że wróci w bramy Calcio :] Niektóre news mówią że Antek zrobi to co wczesniej Wlosi a wiec szybciej wróci niż wyjechał :wink: Real zrobi z nim jak z Owenem, a wiec przechowa i zarobi [a niby sie nie sprawdził :roll:...]

Zreszta jak pewnie wiesz Nasze klubu mogą w czasie mercato stoczyć "wojne" o obronców :wink: Az 4 nazwiska łącza jednocześnie z Milanem i Juve - jeden gracz mi starczy z tego grona - mowa :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”