Zlatan Ibrahimovic

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Marq » 20 kwie 2006, 19:20

Zastanawiam się czy Ty kibicujesz Juve czy Juve 'Del Piero',
Ja jestem wielkim fanem Alexa i właśnie od niego się wszystko zaczęło i gdyby taki piłkarz w Juve nigdy nie grał to bym temu klubowi nie kibicował.
Większość kibiców Starej Damy lubi Juventus właśnie dzięki Del Piero.
bo chcąc sprzedać Szweda a w jego miejsce kupić gwiazdy jednego sezonu po prostu się ośmieszasz.
Gwiazdą jednego sezonu jest właśnie Zlatan, i nie wspominaj mi że świetnie grał w Holandii, bo Holandia to nie Włochy.
Ahc, zły, niedobry Capello! Alex na ławce, tragedia. To potwierdza moje przypuszczenia. Kolejny szczeniak kibicujący DP, a nie Juventusowi.
Przeszkadza Ci że kibicuje Del Piero? Każdy ma swojego idola i dla 90% polskich kibiców Juve jest to właśnie Del Piero - żywa legenda Juve.
brakuje Ci argumentów to nazywasz mnie szczeniakiem,,gratuluje..:)
O ile mi wiadomo Zlatan nie popełnia wykroczeń podobnych do tych Camora.
:lol: Ty nie widziałeś chamskich fauli Zlatana, bluzga jakiegoś asystenta trenera i obraża przy tym Zalayete. I uważasz że takie zachowanie nie zasługuje na kare od zarządu? Camor jak by to zrobił to wiemy co by się z nim stało :roll: .
Wiem jedynie, że Del Piero jest jednym z jokerów Capello. Póki w tej roli spisuje się świetnie nie mam w kwestii Capello i jego podejścia do Alexa żadnych zastrzeżeń.
Ty może nie masz ale Del Piero nawet jak jest w formie i gra lepiej od Zlatana to Capello na niego nie stawia i to jest dla niego frustrujące, podobnie jak dla kibiców. Capello w każdym klubie miał ulubionych piłkarzy i miał też takich których niestety nie lubił. W Romie praktycznie nie grał Montella mimo że jest świetnym napastnikiem. Taka sama sytuacja jest teraz z Alexem.

Wróć do „Wracając Do Meritum”