Ja jestem wielkim fanem Alexa i właśnie od niego się wszystko zaczęło i gdyby taki piłkarz w Juve nigdy nie grał to bym temu klubowi nie kibicował.Zastanawiam się czy Ty kibicujesz Juve czy Juve 'Del Piero',
Większość kibiców Starej Damy lubi Juventus właśnie dzięki Del Piero.
Gwiazdą jednego sezonu jest właśnie Zlatan, i nie wspominaj mi że świetnie grał w Holandii, bo Holandia to nie Włochy.bo chcąc sprzedać Szweda a w jego miejsce kupić gwiazdy jednego sezonu po prostu się ośmieszasz.
Przeszkadza Ci że kibicuje Del Piero? Każdy ma swojego idola i dla 90% polskich kibiców Juve jest to właśnie Del Piero - żywa legenda Juve.Ahc, zły, niedobry Capello! Alex na ławce, tragedia. To potwierdza moje przypuszczenia. Kolejny szczeniak kibicujący DP, a nie Juventusowi.
brakuje Ci argumentów to nazywasz mnie szczeniakiem,,gratuluje..
O ile mi wiadomo Zlatan nie popełnia wykroczeń podobnych do tych Camora.
Ty może nie masz ale Del Piero nawet jak jest w formie i gra lepiej od Zlatana to Capello na niego nie stawia i to jest dla niego frustrujące, podobnie jak dla kibiców. Capello w każdym klubie miał ulubionych piłkarzy i miał też takich których niestety nie lubił. W Romie praktycznie nie grał Montella mimo że jest świetnym napastnikiem. Taka sama sytuacja jest teraz z Alexem.Wiem jedynie, że Del Piero jest jednym z jokerów Capello. Póki w tej roli spisuje się świetnie nie mam w kwestii Capello i jego podejścia do Alexa żadnych zastrzeżeń.