Marq pisze:Większość kibiców Starej Damy lubi Juventus właśnie dzięki Del Piero.
Postukaj się po główce i przeczytaj co napisałeś.Marq pisze:Gwiazdą jednego sezonu jest właśnie Zlatan, i nie wspominaj mi że świetnie grał w Holandii, bo Holandia to nie Włochy.
Jeśli patrzysz przez pryzmat jednego zawodnika, dla jego dobra chcesz się pozbyć innego, co niekoniecznie jest dobre dla drużyny - tak.Marq pisze:Przeszkadza Ci że kibicuje Del Piero?
Mi nie brakuje argumentów. To Tobi się tak wydaje. Ty widzisz tylko Del Piero, a Twoje kibicowanie Juventusowi ogranicza się do Del Piero+ i Capello, Zlatan-. W takim wypadku nazywanie Cię szczeniakiem traktuj jako komplement. Bo może wyrośniesz.Marq pisze:Każdy ma swojego idola i dla 90% polskich kibiców Juve jest to właśnie Del Piero - żywa legenda Juve.
brakuje Ci argumentów to nazywasz mnie szczeniakiem,,gratuluje..
I znowu. Zlatan ma taki charakter, to jego osobowość. Camor zaś ostatnimi czasy zaczął szaleć, wcześniej był potulny. Nic na siłę, Zlatana się nie zmieni.Marq pisze:Ty nie widziałeś chamskich fauli Zlatana, bluzga jakiegoś asystenta trenera i obraża przy tym Zalayete. I uważasz że takie zachowanie nie zasługuje na kare od zarządu? Camor jak by to zrobił to wiemy co by się z nim stało Rolling Eyes .
Mnie to nie obchodzi. Ja ufam Capello, choć ostatnimi czasy tego zaufania nadużywa. Zaiste Del Piero gra obecnie lepiej od Ibrahimovica, masz powód do marszczenia freda, ale nie jaraj się do końca, bo sam się niedługo przekonasz, że Alex do pierwszej '11' już nie wejdzie. Nie chodzi o to, że jest słaby, ale o to, że gra świetnie jako zmiennik i co ważniejsze ta rola mu pasuje.Marq pisze:Ty może nie masz ale Del Piero nawet jak jest w formie i gra lepiej od Zlatana to Capello na niego nie stawia i to jest dla niego frustrujące, podobnie jak dla kibiców.
Kpisz chyba. Fabio nad wyraz ceni sobie Del Piero. Ile to razy Alex ratował mu tyłek, a ile razy zawiódł Capello? Coś za coś. Montella jedynie zawodził.Marq pisze:Taka sama sytuacja jest teraz z Alexem.