No, a ja miałem nadzieję, że ktoś taki jak Ty (teoretycznie niezbyt zaangażowany po żadnej ze stron) skomentuje ta sprawę że spotami, być może największej afery wyborczwj w historii III RP. Ale jak widzę, jeśli mejnstrim o tym milczy to sprawy nie ma. Aż żal, tak po ludzku, że nie udało się im (tj mejnstrimowi) powiązać tej sprawy z PiSem. Wtedy byśmy wszyscy o tym rozmowiali, niemal tak jak o kawalerce Nawrockiego.
Az z poswieceniem po oglądałem dzisiaj FAKTY TVN
Jedynka - Trzaskowski najlepszy kandydat, by Katarzyna Kolenda-Zaleska
Dwójka - Nawrocki brudny pisior uwikłany w szemrane interesy z kawalerką, by Jakub Sobieniowski (generalnej jakbym ich do gladal namiętnie pewnie byłbym jak @Chlopaczek, @Conrado albo @Kluchman. No trzeba nienawidzić PiSu!!!one1!!!one1!!!
Serio to czekam aż się wajcha odjebie całkiem na prawo i ktoś zliwkiduje ta szczujnie.
Anyway.
Trójka - Mentzen, tchorz, ucieka od pytań,koniunkturalista. Po za tym faszysta, radykał. Słowem - niebezpieczny człowiek. By Arleta Zalewska
Czwórka. Adrian Zandberg spoko ziom ale odrealniony, dużo się uczy ale nie kuma podstawy podstaw. Symetrysta. Generalnie głosowanie na niego to głos zmarnowany. By Jacek Tacik
Piatka. Szymon Hołownia, niewdzięczny.ch..uj. musiał się tłumaczyć z działań rządu. Ale walczy z faszysta Mentzenem za to plus. By Maciej Knapik.
Informacji o aferze że spotami, łącznie minut 0 (słownie,: zero) lmao..
Ja nie żyłęm w PRLu ale wyobrażam sobie że właśnie tak wyglądały media w tamtym czasie. Ulica żyła sobie czymś innym, a media konsekwentnie ignorowaly niewygodne tematy. Dzisiaj zamiast ulicy jest internet. I to może być game changer..pytanie na ile procent.