Gry...

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Post autor: MaWiK » 20 kwie 2006, 22:41

Loczek....zbuduj na dole za pierwszą zaporą (po lewej stronie mapki) jak najwięcej gospodarstw(najlepiej tylko one), a wszystkie jednostki(zarówno elfy i ludzi Rohanu) pogoń w prawy górny róg mapy czyli na ostatni poziom obrony i ustaw swoich tak żeby ostrzeliwali poziom poniżej. Ulepsz łuczników o płonące strzały i jeżeli dobrze ustawisz to jak tam jest tylko dwa wejścia-po prawej i po lewej- to zanim orki dopadną do bram czy Twoich jednostek to ty wszystkie wystrzelasz;-). Do tego wszystkiego możesz jeszcze wyprodukować 3-4 oddziały konnicy którą będziesz sobie po tych wąskich zejściach zbiegać gdy przeciwników zbierze się dużo;-) polecam taką metode- działa- ja za 1 razem dzięki temu to skończyłem. Jakoś sie przestraszyłem ich i pomyślałem że walka na otwartej przestrzeni jest bez sensu ;-). Gdy już przybędzie Eomer z ekipą to wszyscy out z Jaru i atak z dwóch stron- siłami Eomera i ekipa z zamku Theodena powinieneś rozwalić oba obozy sił zła w ciągu 5-6 minutek ;-) od przybycia Eomera ;-).

Wróć do „Hyde Park”