Zlatan Ibrahimovic

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Marq » 21 kwie 2006, 14:11

Nie lubisz Zlatana, więc wiele łatwiej pisac Ci te bzdury wywyższając Del Piero.
Może nie to że nie lubie Zlatana, ale po prostu straciłem do niego cierpliwość.
W zeszłym sezonie jak oglądałem mecze z jego udziałem to byłem pewny że mamy drugiego Zidana, ale po tym co pokazuje w tym sezonie sporo u mnie stracił - nie chodzi tylko o gre, ale takżeo to jak potraktował Zalayeta(to najbardziej mnie zdenerwowało). To że pisze że gra Zlatana jest beznadziejna to bzdury? Ja nie żyje przeszłością, patrząć na obecny sezon gra jedno wielkie dno i ciężko jest mi być optymistą co do jego gry w przyszłym sezonie.
Zaręczam, że jestem od Ciebie starszy o około dekadę.
Trzymam za słowo. :)
Gdyby mu nie pasowała chciałby odejść. A ile to razy powtarzał, że zostaje w Juve do końca kariery?
Zawodnikowi który całą kariere spędził w jednym klubie i kocha ten klub ciężko jest odejść ze względu na kibiców. Były jakieś plotki o Arsenalu, więc nie wiadomo czy nie chciałby zagrać w Anglii.
Co Ty gadasz - nie był w rytmie meczowym Laughing. A Del Piero? Jak wracał po kontuzji? Grał świetnie? Grał, a 'rytmie meczowym' nie był.
:lol: Kazdy zawodnik jest inny! Jeden potrzebuje regularnej gry w pierwszej 11 żeby utrzymać dobrą forme a inny może nie grać pół roku i być w świetnej dyspozycji.

Wróć do „Wracając Do Meritum”