Bundesliga

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 630

Bundesliga

Post autor: Tennessee » 20 maja 2025, 19:59

Hugo Ekitike sztos! Nie patrzyłbym w jego przypadku na liczbę strzelanych bramek, to nie jest typ goleadora.
Gość ma w sobie taki element magiczny, świetnie porusza się z piłką mimo dość wysokiego wzrostu, czucie piłki znakomite, technika, luz, potrafi grać na małej przestrzeni, jak i również rozpędzić się, nie jest samolubny, daję asysty, bardzo dobrze techniczne wykańcza akcje. No sztos, ma bardzo duże możliwości.

Jestem jednak mocno stronniczy, nie ukrywam, że uwielbiam tego chłopaka.

Nie wiem też czy przypadkiem PSG nie ma jakiejś opcji odkupu, coś chyba tam było ale nie jestem pewny.

No i jeszcze gratka dla fanów Manchesteru United, w jednym z wywiadów Ekitike przyznał, że prywatnie jest kibicem właśnie czerwonych diabłów.

W Bundeslidze jest wysyp szalenie ciekawych piłkarzy, mnie bardzo ciekawi gdzie trałi Jonathan Burkardt. Jego największym problemem było zdrowie i dłuższe bądź krótsze kontuzję, w tym sezonie obyło się bez i od razu wystrzał formy, możliwość są duże. Zobaczymy co będzie dalej, Mainz ma europejskie puchary i naprawdę interesujących zawodników, to samo drugi pucharowicz czyli SC Freiburg. Co to w ogóle jest za klub, to ciężko się nachwalić, perełka. :rydzyk:

Wróć do „Niemcy”