Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 21 kwie 2006, 21:02

Po długich mękach z monitorem dzis obejrzałem sobie 19 odcinek...
jackieboy pisze:Gagarin pierwszy człowiek w kosmosie był tam 108 minut.. Zaraz zaraz. skąd ja kojarze te cyfrę ?? Ależ oczywiście przecież to przycisk musi być wciskany co 108 minutek.. Więc ??
Byc może Bunkry i wogule cała akcja Dharma jest kierowana z kosmosu ?? Lub ma cos z nim wspólnego ??

Skad to wziołeś ? :/ Watpie zeby tu o to chodziło, może te 108 może cos znaczyć z tym Gagaraninem, ale te kierowanie z kosmosu... B Z D U R A :)

Bonso pisze:Na ziemi są miejsca, z których emanuje potężna energia.
Być może ta energia jest pochodzenia|geologicznego, magnetycznego
albo to zupełnie inny rodzaj energii.
Słowa tego Isaacka, niemal jak opis wyspy, szczególnie z tym magnetyzmem Kolejny 'wróżbita', który nie może pomóc rozbitkom, najpierw Clair, teraz Rose

Ktos może pamieta czym sie zajmowały poszczególnie bunkry ? Bo ja nie pamietam, ale za to wiem, że ten w którym sa Locke itp... posiada siłe Magnetyczna, ale teraz nie wiem czy jakis właz był związany z Geologią...

Bonso pisze:Wrócił Michael, jak dla mnie, poprostu go wyrzucili go Inni, żeby Jack dał im spokój
Jak na moje to nie wyglądało na wyrzucenie... on chyba przed czymś uciekał ?! Może dymek vel "Cerberus" ale wątpie bo nie było nic slychać, po prostu przed czymś uciekał... BTW Zaniedłgo odcinek z Michaelem :D

Oddzialywanie magtetyczne - faktycznie Lock, Sun i jej maz, Charlie, i ta pocieszna murzynka.

Dokładnie panowie, od razu wiedziałem :D Tylko co tam robi Charlie na twojej liście ?
Gomez pisze:Dziwie sie dlaczego Said odposcil sobie rozmowy z "Henrym"
Bo go strasznie drażni i omało co go nie killym :D

W sumie odcinek średni, żadnych specjalnych akcji... Rose wybadała o co tu chodzi :) Pojawił sie Vincent a Vincent = kłopoty :) Widocznie nie tym razem... Ciekawe słowa Henryego, że oni nigdy nie oddadza im Walta :/ eee o co w tym chodzi... a ten usmieszek :twisted:

No to w sumie tyle, jak na coś wpadne to napisze...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”